Allview prezintă gama de televizoare Smart pentru 2020!

Allview lansează noua gamă de televizoare Smart, cu Android TV și Google Assistant. Noile funcționalități ale acestora, duc experiența home entertainment la un alt nivel.

Gama de TV-uri ePlay include o serie de funcționalități noi, precum: live TV, jocuri, acces la internet și la aplicații de video streaming, interconectarea cu dispozitive IoT compatibile și gestionarea acestora printr-o simplă comandă vocală.

Cu un design modern, fără margini și o experiență de utilizare plăcută, gama Smart TV ePlay promite să se integreze perfect în orice spațiu ambiental.

„Odată cu dezvoltarea tehnologiei, cu interconectarea dispozitivelor și cu accesul facil la informații de orice fel, televizoarele au fost supuse unei presiuni constante de a evolua, de a oferi mai multe servicii, pentru a satisface cerințele unui public tot mai pretențios. Astfel, au luat naștere Smart TV-urile care oferă facilități și funcții de interconectare ce răspund nevoilor curente ale utilizatorilor. Trendul pieței ne confirmă potențialul imens pe care Smart TV-urile îl au, de aceea ne propunem să devenim lider de piață pe segmentul televizoarelor inteligente cu Android TV, certificate Google. Noua gamă de produse oferă utilizatorilor cea mai nouă experiență TV, cu cel mai ridicat nivel de securitate”, a spus Lucian Peticilă – General Manager Allview.

O experiență audio-vizuală desăvârșită!

Display-urile noii game de televizoare au la bază tehnologia VA(Vertical Alignment), ce oferă o creștere a ratelor de contrast cu până la 400% și a uniformității nivelului de negru, cu 200% față de tehnologia IPS. Mai pe scurt, tehnologia aceasta oferă culori vii, un negru mai profund, un contrast nativ mai mare și detalii fine.

Tot la capitolul imagine, mai sunt prezente și opțiunile: Dynamic Noise Reduction, MPEG noise, reduction, Gamma Setup, precum și cele 7 moduri de vizualizare existente.

Mulțumită difuzoarelor încorporate în incintele acustice dedicate și a amplificatoarelor audio clasa D de ultimă generație, sunetul redat de Smart Tv-uri este clar, bine definit și echilibrat.

Telecomanda cu control vocal asigură un comfort sporit. Printr-o simplă comandă vocală, Smart Tv-ul poate oferi informații privind starea vremii, poate actualiza lista de cumpărături sau poate adăuga un eveniment în calendar.

Comfort sporit

Mai mult de atât, televizoarele Allview ePlay pot funcționa ca hub-uri inteligente pentru locuință. Acestea facilitează accesul utilizatorului la alte device-uri inteligente, precum: aerul condiționat, purificatoare, iluminat, sisteme audio, plus orice alt gadget(indiferent de marcă) care se poate conecta la televizor.

Noile televizoare ePlay rulează sistemul de operare Android și oferă aplicații precum: Netflix, YouTube, HBO Go, Twich sau Facebook Watch. Funcția ChromeCast, permite utilizatorului să urmărească conținutul de pe telefon direct pe TV.
Gaming
Pe parte de divertisment, ai acces la mii de jocuri din Google Play, oferind o experiență de gaming reală.

Diagonală

Noua gamă cuprinde televizoare pe diagonala de 32 inch, 40 inch și 43 inch. Deocamdată, doar primele două dimensiuni sunt disponibile, urmând ca în cel mai scurt timp posibil să găsiți și versiunea de 43 inch. Televizoarele vor avea rezoluții HD și Full HD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.