Samsung prezintă toate telefoanele seriei Galaxy A pe care le găsiți în RomâniaQ

În cadrul evenimentului de astăzi, organizat pe platforma Cisco Webex, Samsung ne-a prezentat cele 6 modele noi pe care le are de acum disponibile și în România.

Telefoanele din seria Samsung Galaxy A se adresează publicului tânăr, în special Generației Z, care trăiește o viață conectată, consumă mult conținut multimedia, petrec mult timp în social media și își împărtășesc experiențele în timp real. Seria de telefoane Galaxy A, a fost gândită să acopere o plajă cât mare de utilizatori. Sunt telefoane cu specificații bune, la prețuri foarte accesibile. Galaxy A51 și Galaxy A71 sunt două din telefoanele cele mai vândute de la începutul acestui an.

Telefoanele mai ieftine ale seriei sunt Galaxy A21S și galaxy A41.

Am testat și noi Galaxy A51 și este un telefon fără multe compromisuri pentru prețul lui. Acum avem la test Galaxy A71, al cărui review vine în curând.

Frații și mai ieftini ai seriei sunt Galaxy A21S, Galaxy A31 și Galaxy A41, pe care abia așteptăm să-i primim la test. Seria Galaxy A este una dintre cele mai reușite. Pentru cei ce își doresc telefoane accesibile, cu specificații bunicele, modelele acestei serii pot fi o opțiune de luat în seamă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.