Tastaturi iluminate de gaming – precizie, rapiditate, succes

tastatura iluminata de gaming

Fie că vorbim de amatori sau de profesioniști, majoritatea gamerilor obișnuiesc să încingă tastaturile și monitoarele calculatoarelor cu precădere noaptea, iar acesta este un motiv suficient de întemeiat pentru ca funcția de iluminare să fie prezentă. În plus, designul unei tastaturi iluminate de gaming este absolut special. Tastele retroiluminate prind viață, părând mult mai ușor de încins chiar și pentru un amator. Ceea ce trebuie să înțelegem este că o tastatură iluminată de gaming nu ne va îmbunătăți performanțele și nici nu ne va trece peste noapte din categoria de amatori în cea de gameri cu experiență, însă cu siguranță va face diferența, grație vizibilității mult mai bune asupra tastelor.

Așadar îți propun 5 tastaturi iluminate de gaming, care te vor ajuta să ai o experiență antrenantă la fiecare utilizare.

1. SteelSeries APEX M800 face parte din categoria premium, listată la un preț deloc de neglijat. Dat fiind că de multe ori prețul este cel care dictează calitatea, acest model este unul din cele mai apreciate din lume. Această tastatura iluminată de gaming este extrem de rapidă și foarte ușor de programat. Tastatura este un model mecanic, o caracteristică extrem de apreciată în rândul gamerilor care știu ce-și doresc de la o tastatură. Fiecare tastă este activată individual motiv pentru care poți realiza până la 8 combinații, fiecare tastă răspunzând rapid la comandă. Și pentru că vorbim totuși de tastaturi de gaming iluminate, mai trebuie spus despre acest model că are carcasă transparentă și un led centrat pentru o iluminare cât mai bună și mai plăcută în același timp.

SteelSeries APEX M800

Vezi în magazin

2. Razer BlackWidow Chroma este un alt model pe care-l putem include în categoria premium. Tastatura funcționează de la distanță fără a influența în mod negativ performanța din timpul jocului, oferindu-ți satisfacția unui răspuns rapid pentru fiecare comandă. Tastele sunt iluminate individual, așa că indiferent de luminozitate, gamingul poate continua mult și bine.

Razer BlackWidow Chroma

Vezi în magazin

3. Segotep GK2000 Gaming este una dintre cele mai ieftine tastaturi iluminate de gaming. Are un preț de doar 79 lei și poate fi găsită în oferta magazinului eMAG. Tastatura cu iluminare LED albastră este rezistentă la apă.

3. Segotep GK2000 Gaming

Vezi în magazin

 

4. A+ Gaming K5-Bendis este una dintre cele mai bune tastaturi iluminate de gaming, cu un preț extrem de rezonabil. Dintre caracteristicele de bază trebuie menționate: materialul durabil din care este concepută, rezistența la apă, având o triplă protecție, tastele inscripționate cu laser, rest palmul suficient de generos încât să facă utilizarea extrem de confortabilă.

A+ Gaming K5-Bendis

Vezi în magazin

5. Redragon Karura este una dintre tastaturile iluminate de gaming care-ți permit selectarea culorii luminii din cele 7 disponibile. În plus aceasta beneficiază de 12 taste multimedia, precum și de 2 viteze de imput a tastelor. Conectorul USB este placat cu aur.

Redragon Karura

Vezi în magazin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.