Tablete android ieftine pentru toate buzunarele

Baza a tot ceea ce ne înconjoară este nevoia de a avansa din punct de vedere tehnologic. Oamenii , datorită cunoștintelor acumulate de-a lungul timpului și datorită imaginației de care dau dovadă au încercat mereu să se autodepășească într-un mod eficient și plăcut.

Astfel că de la apariția primului calculator electromecanic care a avut loc între anii 1939 și 1944, această ramură industrială s-a dezvoltat treptat. Au apărut imediat după, calculatoarele personale care erau accesibile tuturor locuitorilor planetei ( nu numai anumitor instituții ), apoi laptop-urile etc.

Vezi prețuri pentru tablete android ieftine

Astăzi , cel mai nou dispozitiv de acest gen este tableta PC.  Aceasta tabletă este un computer portabil ce utilizează touchscreen-ul ca dispozitiv de intrare principal. Dispune de un sistem wireless ce permite conectarea aparatului la rețeaua de internet.

Sistemul de operare al celor mai multe tablete este sistemul android. El a fost inițial dezvoltat de Google , bazându-se pe principiul Linux , ca mai târziu sa fie preluat de alianța a 48 de companii numită Open Handset Alliance . Android este construit cu ajutorul limbajul Java.

Indiferent de tehnologia cu care este înzestrat acest dispozitiv , prețul este un factor foarte important în vederea achiziționării acestuia.

În continuare vom vorbi despre anumite tablete android ieftine ( tableta Serioux S900TAB E-BODA Impresspeed E 220Evolio Evotab3Allview Alldro Speed DUOVonino Orin S ).

Serioux S900TAB

E-BODA Impresspeed E 220

Evolio Evotab3

Allview Alldro Speed DUO

Vonino Orin S

 

 

Vezi mai multe tablete

Prețul acestor tablete android ieftine diferă cu mult de cel al tabletelor iPad sau Galaxy Tab sau Motorola Xoom , fiind justificat în principal de dimenisunea și tipul ecranului(capacitiv sau rezistiv).

Aceste tablete android ieftine au drept punct comun același sistem de operare, în timp ce versiunile utilizate de producatori difera de la un dispozitiv la altul.

Tableta PC Marvell are displayul de 7 inch, cu un procesor puternic de 800 de Mhz si design iPAD.

Și tableta EvoTab face parte din ansamblu de tablete android ieftine ce are ecranul de 7 inch . Ea beneficiază de o grosime de 11 mm și o greutate de 360 de grame. Punctul forte al acestui dispozitiv este faptul ca este echipat cu un sistem trackball.

Tableta Creative ZiiO 7  este dotată tot cu un display de 7 inch. Problema pe care aceasta o ridica este legata de greutatea ei ( 415 grame).

În ceea ce priveste tableta Dell Streak 3G , pretul ei este puțin mai ridicat. Acesta este proportional cu dotarile de care dispune : greutate de doar 220 de grame , spațiu de stocare de 16 G  și un ecran de 5 inch ce presupune depozitarea cu usurința a dispozitivului.
Cumpara o tableta acum si ai transport gratuit
A fi scump nu înseamnă intotdeauna a fi si cel mai bun produs , sau mai ales ceea ce să vi se potrivească dumneavostră cel mai bine , dovadă fiind tabletele android ieftine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.