Tableta Serioux S718TAB

Despre Serioux se ştie că este una din companiile ce realizează gadgeturi low-budget cu specificaţii destul de bune. Astăzi vom discuta despre Serioux S718TAB, o tabletă cu o configuraţie de top, ce vine la un preţ de aproximativ 500 lei (verifică preț actualizat), un preţ destul de mic, mai ales dacă ţinem cont şi de faptul că are şi 3G.

Designul său este destul de plăcut, cu finisaje bine realizate, colţuri rotunjite, ce denotă o eleganţă aparte menită să satisfacă până şi pe cei mai pretenţioşi utilizatori.

Poze cu tableta Serioux S718TAB

 

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Serioux S718TAB face parte din gama medie a tabletelor, dispunând de un display de 7 inch, ceea ce o face să fie uşor de strecurat în geantă, pentru persoanele ce au nevoie de un astfel de dispozitiv, fie pentru o întâlnire de afaceri, fie pentru o scurtă prezentare, sau de ce nu pentru a putea citi în mijlocul de transport.

Serioux S718TAB vine la interior cu un procesor Cortex-A8, tactat la 1,2Ghz, suficient pentru a rula aplicaţiile foarte bine. Memoria RAM este de 512MB DDR3, cam puţin comparativ cu alte tablete, dar cu toate acestea trebuie să ţinem cont că aceasta este o tabletă ce se adresează celor ce au nevoie să poată dispune oricând de funcţiile standard precum: mailul, browserul, clipuri, poze, etc. Spaţiul de stocare este de 4GB, destul de mulţumitor pentru o utilizare normală.

Display-ul utilizează tehnologia Capacitive Multi-Touch şi are o rezoluţie de 800 x 480 pixeli. Procesorul este completat de chipset-ul video Multi –Core Dual Mali-400, ce este ideală pentru procesările video complexe.

Pe partea de conectivitate, Serioux S718TAB este destul de bine echipată, dispunând de slot Micro SD cu o capacitate maximă de 32GB, un port mini USB, o cameră web de 2.0MP pe spatele carcasei, o cameră video de 0,3MP în partea frontală, ce se dovedeşte extrem de utilă în conversaţiile pe skype sau messenger. Conexiunea la internet se poate face prin wireless. În cazul în care vreţi să ascultaţi o muzică bună când sunteţi într-o călătorie şi nu vreţi să îi deranjaţi pe cei din jur, puteţi opta şi pentru căştile Pioneer Inner-Ear SE-CL501-W, ce au un preţ accesibil şi asigură un sunet de excepţie.

Tableta Serioux S718TAB vine cu un sistem de operare Android 4.0.3.

Păreri pro şi contra

Pro

  • preţul,
  • frecvenţa procesorului de 1,2Ghz,
  • design plăcut

Contra:

  • memoria RAM de 512MB, putea fi mai mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanţe
Display

Bună

Serioux S718TAB este o tabletă cu un design atrăgător, ce vine la un preţ decent şi care cu siguranţă poate satisface chiar si cele mai pretenţioase păreri.

User Rating: 3.4 ( 6 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.