Tableta Samsung Galaxy Tab2 P3110

Samsung nu este doar o companie ce realizează poate cele mai bune telefoane de pe piață, ci este una dintre acele corporații extinse pe mai multe domenii, printre care și cea a tabletelor performante.

Una dintre tabletele ce se bucură de vânzări considerabile în orice colț al lumii este tableta Samsung Galaxy Tab2 P3110, care se găsește în acest moment la un preț de aproximativ 700 lei (verifică preț actualizat). Deși este un gadget al unui brand arhicunoscut, iată că și cei de la Samsung pot lansa produse de o calitate superioară, dar care să nu te sperie în momentul în care afli prețul.

Poze cu tableta Samsung Galaxy Tab2 P3110

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Samsung Galaxy Tab 2 P3110 face parte din gama medie a tabletelor, având un display de 7 inch. Este ideal pentru acele persoane care doresc să citească cele mai noi informații dimineața pe terasă, alături de o cafea aromată sau pentru cei care obișnuiesc să citească în mijlocul de transport și au decis să treacă la formatul electronic al cărților.

Display-ul este de tip PLS TFT  şi funcționează cu tehnologia Capacitive Multi-Touch, rulând cu o rezoluție de 1024 x 600 pixeli. Culorile vii și încântătoare ale gadgetului se datorează faptului că pe ecran se pot reproduce până la 16 milioane de culori.

Procesorul este un dual core, ce funcţionează cu o frecvență de 1.0 GHz, îndeajuns pentru a rula orice aplicație se dorește, dar se putea și mai bine, având în vedere că sunt tablete ce au procesoare cu frecvența de 1.6 GHz. Pentru ca procesorul să ruleze la capacitate maximă, iar aplicațiile să funcționeze fără întrerupere, gadgetul vine echipat cu memorie RAM de 1 GB.

Spațiul de stocare a tabletei Samsung Galaxy Tab 2 P3110 este de 8 GB, o cantitate utilă de dimensiuni optime. Spațiul se va umple cu greu dacă utilizatorii tabletei o vor folosi doar pentru a instala acele aplicații absolut necesare, dar dacă tableta este folosită de către o persoană dornică să testeze la capacitate maximă cât mai multe aplicații, spațiul nu-i va fi de ajuns. În acest caz are o variantă, includerea unui card Micro SD ce poate avea o capacitate maximă de 32 GB.

Pe partea de comunicații, tableta Samsung Galaxy Tab2 P3110 se poate conecta la internet prin tehnologia wireless.  În plus, deține tehnologia bluetooth 3.0 și un port Jack 3.5 mm pentru acele persoane care doresc să asculte un clip de pe Youtube chiar și în spațiu public, dar fără să-i deranjeze pe cei din jur.

Pe tableta Samsung Galaxy Tab2 P3110 nu rulează cel mai nou sistem de operare Android, ci varianta 4.0 Ice Cream Sandwich.

Păreri pro şi contra

Pro

  • ecranul ce oferă culori vii
  • spațiul de stocare de nivel mediu
  • aspectul încântător
  • autonomia de funcționare a bateriei de până la 8 ore

Contra:

  • procesorul putea fi unul mai bun

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanţe
Display

Bun

Tableta Samsung Galaxy Tab2 P3110 vine cu un desing clasic, cu colțurile și marginile în unghi rotunjit, pentru un aspect mai elegant, care să fie plăcut ochiului încă de la prima interacțiune cu acest dispozitiv.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.