Studio Casa Hepatech Aqua – aspiratorul cu filtrare prin apă

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de aspirare - 9.9
Accesorii - 9.6
Greutate - 9.6

9.7

O alegere eficientă

Studio Casa Hepatech Aqua este un aspirator cu filtrare prin apă foarte atractiv, care oferă o curățare eficientă chiar și pe mochete, în ciuda funcționării umede.

Vezi în magazin
User Rating: 2.94 ( 18 votes)

Aspiratoarele cu filtrare prin apă asigură o calitate mult mai bună a aerului, fiind ideale pentru persoanele cu alergii. Atunci când filtrarea prin apă este îmbinată cu o putere bună de aspirare, pachetul nu poate fi decât foarte atractiv. Studio Casa Hepatech Aqua este un model accesibil cu filtrare prin apă care merită toată atenția. Studio Casa este un producător cu ceva experiență pe piață, activ în România din 1994. Majoritatea produselor sunt fabricate în Italia, așa că au o calitate bună. Aspiratorul are un preț de aproximativ 599 lei (verifică preț actualizat), fiind unul dintre cele mai accesibile din categoria sa.

Designul este unul ceva mai neconvențional datorită faptului că nu suntem obișnuiți cu acest format. Aspiratorul arată ca un minirobot, iar cea mai mare parte a designului este ocupată de recipientul transparent pentru colectare. Designul este disponibil într-o combinație de roșu și negru și este inedit, iar construcția are componente foarte rezistente.

Poze cu aspiratorul cu filtrare prin apă

Studio Casa Hepatech Aqua

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aspiratorul se remarcă printr-o putere de aspirare foarte mare, de 1600 W. Aspiratorul funcționează fără sac, așa că nu vei avea problema schimbării sau curățării unuia. De asemenea, aspirarea fără sac menține o putere maximă pe tot parcursul curățeniei întrucât nu există nici un obturator. În ceea ce priveşte alimentarea, aceasta se face prin cablu. Sistemul de aspirare fără sac se îmbină perfect cu filtrul HEPA care asigură păstrarea la distanță a prafului și evitarea întoacerii acestuia în cameră, așa cum se întâmplă în cazul aspirării clasice.

Punctul forte principal al aspiratorului este sistemul de filtrare cu apă. Acesta beneficiază de numeroase certificări pentru eficiența împotriva alergiilor, așa că are o calitate superioară. Sistemul purifică și igienizează perfect aerul, având o putere de absorbție de 0.03 microni și o eficiență de 99.9%. Aspiratorul trage și părul de animale, fiind cu atât mai potrivit pentru persoanele cu alergii și copii. Sistemul de filtrare se alimentează cu până la 2 litri de apă.

Aspiratorul este însoțit de o serie de perii speciale, adaptate pentru aspirarea umedă. Cu ajutorul acestora aspirarea capătă o profunzime mai bună, lucru de obicei acuzat modelelor de acest tip. Vei găsi astfel o perie pentru aspirare umedă, una pentru perdele și una mică pentru spații înguste, soluția fiind una dintre cele mai atractive pentru acest nivel de preț.

Modelul este ideal pentru persoanele cu alergii, asigurând o îndepărtare de aproape 100% a alergenilor. Fiind atât de eficient la curățarea podelelor și oferind un control bun asupra emisiilor de praf, aspiratorul cu funcționare umedă reprezintă cea mai bună opțiune pentru persoanele sensibile. Raportul calitate-preț este unul foarte bun, aspiratorul având un preț chiar mai mic decât multe modele clasice, cu capacitate mai mică de colectare și eficiență mai mică.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design aparte
  • putere foarte bună, de 1600 W
  • sistem de filtrare prin apă
  • filtru HEPA
  • perii speciale, adaptate pentru diverse situații

Contra

  • aspirarea este mai puțin profundă decât cea uscată

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Un comentariu

  1. Nu stiu unde pot gasi cei2 bureti .S-au uzat si nu gasesc s-ai cumpar,in rest recomand acest aspirator tuturor celor care il pot achizitiona.Eu il am de 4 ani luat din Metro Galati si merge excelent folosit cu (drag,super drag) de sotia mea.Va multumes daca ma puteti ajuta in necazul meu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.