Stick Rowenta Air Force RH8771 – un alt mod de a aspira

Ești în căutarea unui aspirator extrem de eficient, care să te ajute să ajungi în fiecare colțișor al casei? Atunci cu siguranță Stick Rowenta Air Force RH8771, va fi pe placul tău, și spun asta pentru că este un aspirator puțin atipic față de modelele convenționale. În primul rând îți voi spune că poate fi achiziționat la un preț de aproximativ 552 lei (verifică preț actualizat), deloc mare, având în vedere că discutăm de un model elegant și cel mai important, extrem de eficient.

În ceea ce privește designul, aspiratorul este un model vertical, ce poate fi manevrat cu destul de multă ușurință. Are un cap triunghiular, ce facilitează aspirarea colțurilor, ce întotdeauna presupun ba schimbarea capului de aspirare, ba aspirarea fără el. De această dată veți putea ajunge cu ușurință până și în cele mai strâmte locuri. Modelul este disponibil în varianta albastră, cu un recipient de colectare portocaliu, ceea ce îi conferă o eleganță desăvârșită. De acum cu va mai trebui să vă aplecați pentru a aspira mai bine pe lângă canapele sau mobilă.

Poze cu aspiratorul fără sac Stick Rowenta Air Force RH8771

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aspiratorul vertical, asigură o aspirare uscată și are o autonomie de 45 minute cu o reîncărcare la priză de 10 ore. Important este însă că podeaua va străluci în doar câteva minute. Funcționează cu acumulatori, iar în momentul în care sunt descărcați, veți fi atenționați de indicatorul de pe mâner.

Are o perie ce ajunge la aproximativ 6200 rpm, ceea ce înseamnă că alunecă destul de ușor fie că este folosit pe podea, fie că este folosit pe covor. Peria este un model Delta Air Force, ce reușește să capteze perfect praful din orice încăpere. Potrivit studiului efectuat, peria are o eficiență de 100% în spații înguste, 99% pe parchet și 60% pe covoare.

Aspiratorul este un model fără sac, în care vei găsi recipientul de praf pe partea verticală. Are o capacitate de numai 0,5 L, ceea ce înseamnă că va trebui golit cam des, însă golirea sa se face destul de ușor, prin urmare nu văd o problemă în acest lucru.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • ușor de folosit,
  • are acumulatori

Contra:

  • recipientul de colectare cam mic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de aspirare
Accesorii
Greutate

Stick Rowenta Air Force RH8771 este un aspirator vertical ce oferă o aspirare ușoară chiar și în colțurile mai înguste, fără a fi conectat la priză.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.