Star-Light 48DM4000 – un TV Full HD cu preț decent

 

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.7
Imagine - 8.9
Conectivitate - 8.8

8.8

O alegere inspirată

Star-Light 48DM4000 este un televizor cu o diagonală generoasă, ce are o rezoluție Full HD și un design destul de elegant. Prețul său este unul mai mult decât decent.

Vezi în magazin
User Rating: 4.4 ( 1 votes)

În prezent televizoarele reprezintă un mijloc de relaxare și divertisment pentru cei mai mulți dintre noi. Și ușor, ușor le înlocuim pe cele vechi, cu ecran mic, cu modele noi, ce beneficiază de diagonale generoase. Iar dacă prețul este și unul accesibil, atunci ne putem declara mulțumiți. Star-Light 48DM4000 este un unul dintre TV-urile, ce întrunesc aceste calități. Poate fi găsit în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 1899 lei(verifică preț actualizat). Zilele trecute l-am văzut chiar mai ieftin, așa că dacă ai noroc să facă parte din promoția săptămânală, îl poți achiziționa la un preț și mai bun.

Nu știu dacă brandul Star-Light îți spune ceva, însă de eMAG sigur ai auzit. Star-Light este un brand de electronice și electrocasnice, cu prețuri accesibile, înființat de eMAG în anul 2015. Așadar produsele Star-Light le vei găsi doar în oferta magazinului eMAG.

Televizorul despre care discutăm astăzi este un model destul de elegant, ce se evidențiază prin linii fine. Rama din plastic este îngustă cât un pix, iar grosimea panoului este destul de redusă, astfel că oriunde îl vei așeza, nu va incomoda cu nimic. Mai mult de atât se poate opta pentru montarea sa pe un suport de perete, în cazul în care se preferă această variantă. TV-ul se sprijină pe două piciorușe din plastic, ce nu ies prea tare în evidență și care se montează relativ ușor. Are dimensiunile de 1100 x 645 x 145 mm și consumă 120 W. Cântărește 9,8 kg, dar având în vedere diagonala sa, vei avea nevoie de ajutor pentru a-l monta.

Poze cu televizorul Star-Light 48DM4000

Star-Light 48DM4000

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Televizorul este un model Non Smart, ce face parte din gama lansată de producător în 2016. Are o diagonală de 122 cm, ceea ce îl face potrivit pentru living sau pentru un dormitor ceva mai spațios. Având în vedere că este un LED din noua generație, vederea nu-ți va mai fi afectată, în cazul în care stai ceva mai aproape de ecran.

Are o rezoluție Full HD, de 1920 x 1080 pixeli, ceea ce înseamnă de două ori mai mulți pixeli față de rezoluția HD. Este capabil să redea imagini foarte clare, cu un contrast puternic și culori cât se poate de naturale. Unghiul de vizibilitate de 178 de grade îți permite să te uiți cu prietenii la film, fără a mai ține cont de faptul că unul trebuie să stea mai într-un colț. Are un timp de răspuns de 6 ms, destul de bun pentru un TV din gama sa.

Sonorizarea este comparabilă cu cea a altor TV-uri de top din categoria sa. Cei 20W sunt suficienți pentru un utilizator mai puțin pretențios ca mine, însă pentru cei cărora le place ca sunetul să fie cât mai puternic, acest aspect se poate soluționa cu un soundbar.

Pe partea de conectivitate, televizorul vine echipat destul de bine: 3 porturi HDMI(în cazul în care dorești să conectezi mai multe device-uri simultan), un port USB 2.0, o intrare component și o intrare PC. Surprinzător este faptul ă pe un TV din 2016 avem și SCART. Cel mai probabil este dedicat nostalgicilor, care mai au pe acasă rătăcit un video cu casete.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Full HD,
  • HDMI,
  • preț rezonabil
  • design elegant

Contra:

  • sunetul putea fi ceva mai puternic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.7
Imagine - 8.9
Conectivitate - 8.8

8.8

O alegere inspirată

Star-Light 48DM4000 este un televizor cu o diagonală generoasă, ce are o rezoluție Full HD și un design destul de elegant. Prețul său este unul mai mult decât decent.

Vezi în magazin
User Rating: 4.4 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.