Sony Xperia Z3 Tablet Compact

Trăim în secolul vitezei, un secol în care tehnologia a luat un avânt puternic, iar dacă vrei să fii o persoană modernă trebuie să ţii pasul cu această tehnologie. Indiferent dacă doreşti să navighezi pe internet, dacă doreşti să priveşti un film sau să te joci cele mai noi jocuri, Sony Xperia Z3 Tablet Compact este ceea ce ai nevoie. Capacitatea de stocare destul de mare, posibilitatea de a mări această capacitate cu un card microSD de până la 128 GB, dar şi performanţele sale îţi oferă posibilitatea de a avea cu tine filmele preferate oriunde vei merge. Toate aceste detalii despre tableta Sony Xperia o fac să fie un partener de drum esenţial. Dacă eşti hotărât să ai una din cele mai ușoare şi mai puternice tabletă, trebuie să mai ştii un detaliu şi anume că se poate achiziţiona la un preţ de aproximativ 2499 lei (verifică preț actualizat), un preț ce reflectă performanțele sale.

Tableta poate fi găsită și în oferta magazinelor Flanco, Altex, Evomag și Quickmobile.

Această tabletă îţi aduce ultima tehnologie şi îţi oferă o performanţă care să îţi asigure tot ceea ce ai nevoie în materie de gadgeturi.

Poze cu tableta

Sony Xperia Z3 Tablet Compact

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Utilizarea celor mai noi tehnologii au rezultat în obţinerea unei tablete impermeabile, a unei tablete care se bucură de titlul de cea mai uşoară şi cea mai puternică tabletă din lume. Tot un avantaj este reprezentat şi de dimensiunea acesteia, având doar 12.4 x 21.3 x 0.64 cm şi greutatea de doar 270 grame.

Aspectul nu se rezumă doar la dimensiuni şi greutate, marginile cu un design modern cu muchiile fine şi colţurile rotunjite transformă această tabletă într-un partener de drum ideal şi care încape în orice geantă. Dacă eşti un împătimit al filmelor, poţi foarte uşor să urmăreşti în condiţii foarte bune serialul sau filmul preferat. Ecranul de 8 inch şi difuzoarele stereo frontale nu fac decât să îţi vină în ajutor pentru a te bucura de fiecare detaliu grafic sau audio.

Dacă vrei să te relaxezi cu ajutorul unui joc, această tabletă este singura cu PS4 Remote Play, asta însemnând că poţi avea acces la consola ta prin intermediul tabletei, prin conectarea acesteia la reţeaua Wi-Fi de acasă.

Toate activităţile pe care le desfăşori pe tabletă funcţionează cu ajutorul unui procesor Quad-Core Qualcomm Snapdragon 801 cu o frecvenţă de 2.5 GHz, o memorie internă de 16 GB şi o memorie RAM de 3 GB. Aceste caracteristici garantează o viteză foarte bună de funcţionare şi de rulare a celor mai noi aplicaţii sau jocuri.

Observând partea de multimedia, aceasta are două difuzoare stereo frontale care pot reda formate audio foarte variate printre care MP3, 3GP, MP4, AMR, RTX, OGG, ASF dar şi multe altele. Dacă vrei să surprinzi un moment mai special din jurul tău sau un peisaj de neuitat, camera principală din spate de 8.1 MP şi cea frontală de 2.2 MP te ajută să realizezi acest lucru. Pe lângă aceste caracteristici mai avem şi unele speciale, precum cea de senzor de imagine Exmor RS pentru dispozitive mobile, SteadyShot – stabilizare video, Geotagging, Clear Bass, Clear Stereo, Clear Phase, tehnologie Sony de sunet surround 3D.

Toate aceste funcţii şi aplicaţii funcţionează cu ajutorul unui sistem de operare Android 4.4 KitKat, dar şi a unui acumulator de 4500 mAh ce îţi garantează până la 15 h redare video.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • elegantă,
  • procesor Quad-Core Qualcomm Snapdragon 801,
  • rezoluție 1920 x 1200,
  • autonomie bună

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.1
Display - 9
Performanțe - 9.1

9.1

O alegere puternică

Sony Xperia Z3 Tablet Compact este una dintre tabletele de top, ce impresionează prin puterea și performanțele sale, dar și prin designul rafinat.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.