SONY 43XE8005 – un Smart TV cu Android

Cerințele utilizatorilor atunci când vine vorba despre televizoare au cunoscut o metamorfoză completă față de cele din urmă cu 10-15 ani. În trecut, televizorul avea o singură treabă: aceea de a oferi imagini de bună calitate. Astăzi, chiar și un televizor din clasă inferioară de preț poate să asigure navigarea pe internet, să ofere un sunet clar și puternic și să comunice cu o mulțime de alte dispozitive. Este greu de definit televizorul perfect și cu siguranță nu încercăm să facem asta, în condițiile în care fiecare om are propria opinie asupra perfecțiunii. Mai ușor este să găsim un televizor echilibrat. Sony 43XE8005 pare a fi unul dintre candidații cei mai buni pentru acest titlu, combinând cu succes un preț decent, o imagine bună și calități fizice foarte atractive. Acesta poate fi găsit în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 3099 lei (vezi preț aproximativ).

Cum arată Sony 43XE8005? Arată bine. Nu putem vorbi despre un design wow, foarte ieșit din comun, însă televizorul de la Sony pare a fi robust, are rame subțiri, ecran mare și un suport stabil și interesant. Se potrivește în orice încăpere, iar acest lucru este suficient, atâta vreme cât poate să contribuie la experiența utilizatorului prin alte caracteristici.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco, Cel și evoMAG.

Poze cu televizorul SONY 43XE8005

 

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Odată pornit, televizorul celor de la Sony oferă imagini pline și naturale. În spatele clarității și a calității stau o serie de tehnologii interesante, cum ar fi tehnologia X-Reality Pro 4K, care permite o procesare 4K și convertește toți pixelii ascendent. Mulțumită acestei tehnologii, se pot observa chiar și cele mai mici detalii.

Rezoluția 4K de care se bucură acest televizor este completată de o serie de alte caracteristici, cum ar fi luminozitatea și detaliile intervalului dinamic ridicat (HDR).

Printre tehnologiile care mai merită amintite se numără și afișajul Triluminos care oferă mai multe culori și mai mult realism.

Toată familia îl poate folosi cu încredere, în condițiile în care nu răspunde doar unei telecomenzi complicate, ci și comenzilor vocale. Prin funcția de comandă vocală poți obține aproape instant filme și emisiuni TV direct din aplicațiile televizorului.

La ușurința de folosire contribuie, fără doar și poate, și faptul că Sony folosește un sistem de operare Android TV bine pus la punct.

Ce alte lucruri transformă acest televizor într-o achiziție inteligentă?

De cele mai multe ori, micile detalii sunt cele care ajută la luarea unei decizii de cumpărare. Dacă până acum Sony 43XE8005 pare a fi un televizor foarte bun, mai sunt câteva aspecte care pot fi foarte convingătore:

  • Un sistem prin care cablurile pot fi gestionate mai ușor, în așa fel încât să nu fie împrăștiate prin toată casa;
  • O bară de conținut foarte utilă, care permite găsirea programului preferat imediat;
  • O funcție denumită Chromecast care nu lasă televizorul să interfereze cu alte dispozitive din încăpere.
  • Un sunet impecabil. Sunetul este unul cinematografic și este bazat pe tehnologia S-Force Front Surround. Acesta nu are o putere foarte mare, însă cele doua boxe de câte 10 W fiecare au capacitatea de a mulțumi orice tip de utilizator.

Merită amintit și faptul că modelul Sony are un consum de energie foarte mic, de doar 70W, dar și că dispune de foarte multe porturi și conexiuni, în așa fel încât să poată fi conectat la o mulțime de alte dispozitive.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • este 4K
  • este Smart
  • sistem de operare Android

Contra:

  • putea beneficia de o sonorizare mai puternică

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.1
Imagine - 8.8
Conectivitate - 8.9

8.9

O alegere inspirată

Sony 43XE8005 este un televizor echilibrat și interesant. Poate că nu este un model perfect, însă ar putea fi o soluție potrivită pentru un living micuț sau de ce nu, pentru dormitor.

Vezi în magazin
User Rating: 2.67 ( 10 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.