Soneria video WiFi Floureon- accesoriul Smart pentru locuințe!

În condițiile în care zilnic auzim nenumărate știri legate de furturi din locuințe, cu siguranță securitatea căminului este un aspect extrem de important pentru fiecare dintre noi și ne dorim să știm în permanență ce se întâmplă în jurul casei. Făcând un mic research am ajuns la concluzia că o sonerie video Smart ar putea fi un bun punct de plecare când vine vorba de asigurarea locuinței, iar investiția nu s-ar simți atât de adânc în buzunar. De exemplu soneria video WiFi Floureon este un model video inteligent care notifică utilizatorul pe smartphone, oriunde s-ar afla, în momentul în care sună cineva la ușă. Mai mult de atât, utilizatorul poate chiar să comunice în timp real cu cel care se află la intrare.

Floureon

Eu am tot testat soneria în ultimele zile, așa că o să îți spun câteva detalii despre ea, atât plusuri, cât și minusuri. Soneria vine într-o cutie de dimensiuni medii, împreună cu o șurubelniță stea, câteva dibluri cu șurub pentru a o fixa în perete și un Qucik Start Quide, cu instrucțiunile necesare pentru montare. Practic găsești cam tot ce ai nevoie în pachet, iar instalarea sa este destul de ușoară. Am remarcat câteva discrepanțe între ceea ce scrie pe cutie și ceea ce se află la interior. De exemplu, pe cutie scrie că ar include 4 fețe pentru sonerie, pe culori diferite, însă în pachet, nu primești decât soneria pe o anumită nuanță. Iarăsi, pe cutie apare că vine cu slot microSD, însă la prima vedere acesta nu este vizibil nicăieri, dar dacă ești genul foarte curios și răbdător, ajungi să deșurubezi soneria și descoperi că producătorul și-a propus să ascundă bine de tot, undeva la interior slotul pentru card. Scopul nu l-am identificat încă, dar ideea de a ascunde slotul de card mi se pare cel puțin ciudată.

Floureon

Cum funcționează? În principiu, soneria se conectează la internet prin wireless și din aplicația instalată pe telefon poate fi folosită cu ușurință. Este compatibilă atât cu iOS, cât și cu Android. Practic, în momentul în care sună cineva la ușă, utilizatorului îi apare pe telefon o notificare prin care poate vedea cine se află în fața ușii de la intrare, oferindu-i posibilitatea totodată de a interacționa cu persoana respectivă, atât din interiorul locuinței, cât și de la depărtare. Condiția este să aibă o conexiune WiFi pe telefon. Mai mult de atât, aceasta vine și cu opțiunea de Record, între 15 secunde și 45 secunde, din momentul în care soneria a fost apăsată. Mi se pare bună opțiunea aceasta pentru situațiile în care hoții doresc să verifice dacă este cineva acasă.

Soneria echipată cu o cameră video HD are un unghi de vizibilitate destul de wide, de 166 de grade și oferă o calitate video și audio bidirecțională decentă, ceea ce asigură o experiență de utilizare plăcută. Mi-a plăcut foarte mult că vine și cu funcția Night Vision, astfel încât pot vedea și pe timp de noapte cine sună la ușă.

Include 55 de melodii, iar volumul maxim poate fi auzit de la o distanță de 30m, făcând ca soneria să fie potrivită chiar și pentru locuințele mari.

Datorită senzorului de mișcare, soneria poate detecta orice activitate desfășurată în dreptul ușii, trimițând imediat alarme pe telefon, în cazul în care identifică ceva. Așadar, în cazul unei eventuale spargeri, utilizatorul are posibilitatea să trimită poliția în timp util pentru a-i prinde pe răufăcători.

Soneria poate fi alimentată și prin acumulatori. Este nevoie de doi acumulatori, însă nu îi primești în pachet așa cum m-aș fi așteptat. Soneria poate fi folosită de 7 utilizatori, permițând doar 3 vizualizări în mod simultan.

Prețul pentru Floureon? Mai mult decât accesibil zic eu, doar 57,19$ pe Gearbest.com. În cazul în care te interesează să o achiziționezi, contactează-mă și dacă am un cupon de reducere disponibil, te ajut cu mare plăcere.

Nu este o sonerie perfectă, mai sunt aspecte de îmbunătățit, de exemplu nu funcționează momentan cu telefoanele ce au noul sistem de operare Android Pie, însă acest aspect ar putea fi soluționat printr-un simplu update. În rest, pot spune că este o sonerie Smart, ce oferă un raport calitate-preț peste așteptări. Sunt tare curioasă dacă voi ați testat sonerii Smart, care este experiența voastră cu ele și ce recomandări aveți în acest sens.

Floureon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.