Primele smartphone-uri cu ecran flexibil vin de la Samsung!

samsung flexibleÎn ultimii ani, Samsung și-a arătat tot mai mult interesul pentru ecranele flexibile, ce vor putea fi îndoite cu ușurință și integrate pe viitor într-o nouă generație de telefoane. Având în vedere dimensiunile smartphone-urilor, aceasta ar putea fi soluția potrivită pentru ca ele să se strecoare mai ușor în buzunare sau în genți.

Deși nu a confirmat în mod official lansarea unor telefoane cu display flexibil, faptul că gigantul corean a ținut deja o prezentare despre această tehnologie, alimentează zvonurile potrivit cărora în 2017 Samsung va lansa pe piață dispozitive ce vor încorpora această tehnologie.

Potrivit redactorilor Bloomberg, Samsung va lansa pe piață două noi terminale mobile cu ecran flexibil. Fiecare model va avea un design diferit, unul se va plia precum o carte și va avea un display destul de mare atunci când va fi deschis, iar celălalt vine într-un format de 5 inch, cu posibilitatea de a se extinde într-o tabletă de 8 inch când este deschis.

Prototipul celor două dispozitive mobile fac parte din programul Project Valley și potrivit zvonurilor, vor fi lansate anul viitor în cadrul Mobile World Congress.

Având în vedere că deja performanțele smartphone-urilor au atins niște praguri impresionante, cu siguranță o asemenea mutare din parte coreenilor, ar duce device-urile mobile la next level. Să fie oare Samsung primul producător care va sparge gheața în ceea ce privește lansarea primului telefon cu ecran flexibil?

Îți mai amintești de clipul lansat de Samsung la CES în 2013?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.