Silence Force Extreme Compact Rowenta RO562901 – atuurile unui aspirator silențios

Fiindcă tot a venit primăvara cu mireasma florilor atât de îmbietoare, e timpul să ne scuturăm de moleșeala adunată peste iarnă și să trecem la curățenia de sezon. Cu siguranță odată cu ea ne vom umple de energia ce ne-a cam lipsit în sezonul rece. Bun, pentru a începe treaba este important întâi de toate să ne echipăm cu detergenți cât mai buni, dar și cu un aspirator performant, care să ne ajute să terminăm curățenia cât mai repede cu putință. Un model potrivit în acest sens, este și aspiratorul Silence Force Extreme Compact Rowenta RO562901,  ce vine la un preț de aproximativ 525 lei (verifică preț actualizat), un preț nu foarte mare(comparativ cu alte modele), dar care și-l merită pe deplin.

În primul rând spun asta datorită designului elegant și modern, ce îl scoate din tipare. Este disponibil într-o variantă mov, cu elemente argintii, ce îmi sugerează rafinament și mult bun gust. Se poate observa cu ochiul liber că vorbim de un model foarte bine închegat și solid în același timp. Cântărește 6,2 kg, dar acest aspect nu trebuie să vă sperie, fiindcă poate fi tras cu ușurință și mai mult de atât exprimă într-o oarecare măsură și durabilitate.

Poze cu aspiratorul cu sac Silence Force Extreme Compact Rowenta RO562901

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Modelul Silence Force de la Rowenta este un aspirator cu sac, ce generează o putere de 2100 W, suficient cât să aspire casa destul de repede, iar podeaua să strălucească de curățenie. Capacitatea de colectare a sacului este de 3,5 L, ceea ce înseamnă că nu va trebui să îl schimbați prea des. Cu siguranță veți putea aspira o suprafață destul de generoasă, fără să vă faceți grji că sacul s-a umplut.

Aspiratorul dispune și de filtru HEPA 10, ceea ce înseamnă mai puțin praf, prin urmare o posibilitate mai mică de a dezvolta alergii. Filtrul HEPA 10 are capacitatea de a colecta aproximativ 85% din particulele de praf din aer, rezultând o locuință mai curată, în care praful nu va mai fi o bătaie de cap atât de mare. Un aer mai curat înseamnă o viață mai sănătoasă.

În ceea ce privește accesoriile, producătorul oferă peria standard și tubul telescopic, ce vă ajută să nu vă aplecați prea mult când faceți curățenie. Cele două accesorii sunt proiectate de așa manieră încât să puteți aspira cu ușurință sub canapea sau sub pat. Pentru colțurile mai înguste puteți detașa peria și aspira doar cu tubul telescopic.

Aspiratorul Rowenta este un model extrem de silențios, atinge un nivel de zgomot de 69 dB, ceea ce înseamnă că nu veți deranja pe cei ce se odihnesc în momentul în care acesta este în funcțiune. Acest aspect reprezintă un mare plus pentru părinții cu copii mici. De regulă mămicile reușesc să mai facă câte ceva prin casă atunci când copilul doarme, prin urmare acum vor putea da cu aspiratorul chiar și atunci când puiuții lor se odihnesc.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • putere mare de aspirare,
  • ușor de folosit,
  • filtru HEPA 10,

Contra:

  • nu are accesorii pentru spații înguste

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de aspirare
Accesorii
Greutate

Silence Force Extreme Compact Rowenta RO562901 este aspiratorul ideal pentru cei ce își doresc o putere mare de aspirare și totodată un model silențios.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.