Sharp LC46LD265E – televizorul Full HD atractiv

Dacă vrei să faci trecerea la o calitate superioară a imaginii, televizoarele Full HD reprezintă o alegere foarte bună în momentul actual, când raporturile calitate-preț au ajuns la un nivel foarte bun. Și nu vorbim aici de modele no-name, ci de modele ale unor producători cunoscuți de pe piață. Modelul Sharp LC46LD265E este un televizor cu dimensiuni generoase și imagini de calitate superioară, fiind propus de producătorul japonez pentru anul 2014. Prețul său este de aproximativ 2200 lei (verifică preț actualizat). Raportul calitate-preț al televizorului este unul bun, acesta remarcându-se prin ecranul Full HD de dimensiuni peste medie și conectivitatea extinsă care permite creșterea numărului de activități ce pot fi desfășurate la televizor.

În același timp, televizorul are un design modern și elegant, alcătuit din materiale de calitate. Într-adevăr, televizorul nu beneficiază de funcții 3D sau Smart, dar acestea ar fi crescut considerabil și prețul. Așadar, dacă ești în căutarea unui televizor nou și te afli la prima experiență Full HD, modelul Sharp va îndeplini cu succes cerințele referitoare la calitatea imaginii și îți va asigura o experiență de vizionare excelentă.

Televizorul are un aspect minimalist și elegant, potrivindu-se în orice cameră și adăugând acesteia o notă distinctivă. Carcasa este alcătuită dintr-un plastic negru de calitate, iar aspectul este unul slim. Grosimea televizorului este de aproximativ 60 mm. Ecranul este încadrat de o ramă foarte subțire, iar suportul este unul dreptunghiular și plat. Dimensiunile televizorului sunt de 1056 x 633 x 64 mm, fiind de remarcat faptul că televizorul este destul de mare și, în același timp, subțire.

Poze cu televizorul Sharp LC46LD265E

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 117 cm, fiind mai mare decât media pentru modelele Full HD. Rezoluția ecranului este de 1920 x 1080 pixeli, trecerea la un nou nivel de calitate fiind vizibilă în cele mai mici detalii. Ecranul este iluminat de LED-uri, acestea oferind o luminozitate constantă de 300 cd/mp care asigură un contrast ridicat. Culorile redate sunt, astfel, mereu strălucitoare și vibrante. Imaginile sunt redate în aspect 16:9. Prin intermediul tehnologiei Active Motion de 100 Hz imaginile în mișcare precum cele din emisiunile sportive, filmele sau jocurile de acțiune vor fi redate fluid, scoțând la iveală detalii ascunse.

Sunetul asociat imaginilor este asigurat de tehnologia Dolby Digital Plus, sistemul audio având o putere de 16 W. Televizorul beneficiază de un player media integrat și poate reda muzică direct de pe un stick USB.

Un avantaj major al televizorului este conectivitatea extinsă. Aceasta permite conectarea la aproape orice tip de dispozitiv, oferindu-ți astfel mai multe opțiuni pentru distracție. Vei putea să conectezi, astfel, televizorul la orice player Blu-Ray sau DVD, sisteme audio, laptopuri, PC-uri, console de joc etc. Sharp LC46LD265E este dotat cu 2 port-uri HDMI și câte o intrare Scart, video composite și component. Televizorul mai beneficiază și de un tuner digital DVB-T, DVB-C care permite vizionarea programelor digitale fără a mai fi nevoie de un receiver extern.

Dispozitivul se încadrează în clasa de eficiență energetică A, având un consum redus de doar 69 W. Acest lucru se va dovedi util pe termen lung pentru economisire.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • Full HD,
  • diagonală de 117 cm,
  • 2 porturi HDMI

Contra:

  • sunetul mi-ar fi plăcut să fie mai puternic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Sharp LC46LD265E este un televizor cu o diagonală de 117 cm, potrivit celor ce sunt interesați mai mult de dimensiunea și rezoluția sa decât de funcțiile Smart.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.