Share-uiești contul de Netflix? N-o să-ți placă schimbările acestea!

Dacă și tu ești unul dintre utilizatorii de Netflix care obișnuiește să share-uiască contul cu prietenii sau familia, ei bine veștile pe care ți le aduc nu sunt chiar îmbucurătoare, căci din luna martie vei fi taxat suplimentar.

Având în vedere că s-a ajuns la peste 100 milioane de persoane care beneficiază de serviciile Netflix, folosind contul altor utilizatori, ei bine, iată că mai nou compania intenționează să ia măsuri cu privire la această acțiune de share-ing.

Și nu, nu va bloca acest serviciu, ci îl va taxa suplimentar.

Mai exact abonatul își va plăti în continuare taxa în funcție de abonamentul ales, iar utilizatorii secundari vor fi nevoiți să achite o taxă lunară (se vehiculează suma de 2-3 euro/abonat) pentru a beneficia în continuare de serviciile Netflix.

Deocamdată metoda este testată în câteva țări din America Latină, unde s-a introdus și un cod de verificare pentru orice utilizare din afara gospodăriei titularului. Așadar utilizarea de pe alte conturi va fi ceva mai enervantă, pentru cei ce vor încerca să se sustragă de la plata noilor taxe impuse de Netflix.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.