Seven Drive – inovaţia ce dă glas maşinii tale

Cineva spunea o dată că maşina e precum o femeie: „Cum o ţii, aşa o ai”…..

Mi se pare destul de misogină asemănarea, dar totuşi consider că afirmaţia se potriveşte perfect în cazul maşinii. Ai grijă de ea, să o alimentezi, să-i plăteşti ITP-ul, RCA-ul la timp, etc? Atunci te bucuri de „bijuteria” din garaj pentru mai mult timp.

Dar ce te faci când ai atâtea pe cap şi trebuie să ţii minte şi când îţi expiră asigurarea, şi când trebuie să plăteşti rovinieta, sau când trebuie să-i faci revizia? Eu personal mi le notez, dar mărturisesc că uneori mai uit să verific agenda şi din nefericire mi s-a întămplat o dată să circul o lună fără să am asigurarea plătită. Şi acum îmi amintesc, mergeam liniştită spre servici, când m-a tras pe dreapta poliţistul, i-am prezentat actele la control, convinsă fiind că totul e în ordine, ba mai mult uşor plictisită că mi-a întrerupt rutina zilnică. Pot să spun că m-a trezit brusc când a pronunţat cuvântul „amendă” pentru că îmi expirase asigurarea…..Asta este, până la urmă greşeala se plăteşte. De atunci mi-am tot căutat programe care să mă ajute să ţin o evidenţă asupra fiecărui detaliu legat de maşină.

seven drive

Şi am găsit aplicaţia ideală, ce dă glas maşinii mele. Se numeşte Seven Drive şi reprezintă un nou stil de a comunica cu maşina personală. Nu doar că mă anunţă când îi expiră RCA-ul, ITP-ul, Casco, Rovinieta sau când trebuie să îi fac următoarea revizie, ci îmi dă detalii şi referitoare la traseul parcurs zilnic, orele conduse, viteza maximă cu care am condus sau care este media consumului. Tot ce trebuie să faci este să conectezi dispozitivul inteligent Seven Go la maşină, să descarci aplicaţia Seven Drive din Google Play şi să o instalezi pe smartphone-ul tău. Este compatibil atât pentru sistemul de operare Android, cât şi pentru iOS.

Şi dotările Seven Drive nu se termină aici. De câte ori nu mi s-a întâmplat să parchez într-o zonă interzisă fiindcă aveam ceva urgent de rezolvat şi să fiu stresată la gândul că ar putea să îmi ridice maşina. Cu noua aplicaţie această problemă a fost înlăturată, ea mă anunţă în cazul în care mi se remorchează maşina. Mai mult de atât, ştiu tot timpul dacă motorul este pornit sau oprit, pot stabili, diferite trasee, iar în cazul în care ruta a fost nerespectată, mă înştiinţează numaidecât, indiferent cine se află la volanul maşinii.

Acum nu mai stau trează până la miezul nopţii cu gândul „oare pe unde o umbla copilul meu?” atunci când îi dau maşina. Printr-o simplă accesare de pe telefon, pot verifica locaţia şi starea  maşinii mele. Iar problema legată de locul în care mi-am parcat maşina a dispărut ca prin minune, inovativul sistem Seven Drive îmi arată pe telefon care este locaţia ei faţă de poziţia mea(nu mai stau zeci de minute să caut înnebunită într-o parcare cu sute de maşini).

Ceea ce îmi place cel mai mult la această aplicaţie, este că m-a scăpat de grija maşinii, acum nu mai sunt nevoită să îmi încarc memoria cu atâtea detalii, când le pot accesa cu uşurinţă de pe telefon….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.