Tableta Serioux GoTab S800

Serioux este una dintre acele companii care realizează produse IT cu specificații tehnice destul de ridicate, dar care nu impresionează niciodată prin prețul cerut pentru acestea, ceea ce nu este, cu siguranță, un aspect negativ.

Una dintre tabletele ce deține câteva specificații tehnice de top, dar care nu vine cu un preț exagerat, ba chiar se găsește la un preț mai mult decât decent este  tableta Serioux GoTab S800. Iar prețul ce se plătește pentru un astfel de dispozitiv este de 400 lei (verifică preț actualizat), pe magazinele online din România.

Poze cu tableta Serioux GoTab S800

Mai multe poze și specificații

Specificaţii tehnice

Tableta Serioux GoTab S800 vine cu un desing atrăgător, foarte bine realizat și care inspiră un aer de gadget premium. Negrul puternic și ușor lucios face ca această tabletă să fure privirile celor care își doresc un device portabil, dar nu sunt foarte deciși ce și-ar cumpăra.

Pe lângă aspectul său extrem de plăcut, tableta Serioux GoTab S800 deține un desplay cu diagonala de 8 inch, o mărime ce încadrează această tabletă în gama medie, fiind o tabletă ideală pentru acele persoane care au nevoie oriunde s-ar afla de un dispozitiv de pe care să verifice rapid mailurile și să tasteze foarte rapid un răspuns. Display-ul rulează cu o rezoluție de 800 x 600 pixeli, ceea ce este un aspect pozitiv, având în vedere prețul ce este oferit pentru a deține gadgetul.

Dacă display-ul este unul relativ bun, procesorul se ridică la cele mai înalte standarde, mai exact, tableta Serioux GoTab S800 deține un procesor ARM Allwinner A13, tactat la o frecvență de 1.2 GHz, ceea ce înseamnă că este echipată cu un procesor mai bun decât a multor tablete ce sunt mult mai scumpe, dar nu dețin un procesor cu această frecvență de rulare.

În schimb, tableta Serioux stă mai prost la capitolul memorie RAM. Deși este de tip DDR3, nu deține decât 512 MB capacitate de memorie RAM, ceea ce, la tehnologia actuală, este cam puțin. Dar având în vedere că este o tabletă ce se adresează segmentului ce utilizează un astfel de dispozitiv doar pentru funcțiile standard, browser web, mail, vizionare poze și clipuri, nu este neapărat un mare minus. Tableta deține și o placă video Multi-Core Dual Mali 400.

În schimb, spațiul de stocare intern este mai mult decât mulțumitor, deoarece, o tabletă ce vine la un preț așa de mic deține cam 4 GB spațiu de stocare, dar  tableta Serioux GoTab S800 are inclus nu mai puțin de 8 GB, mai mult decât necesar pentru utilizatorul mulțumit cu aplicațiile standard pentru un dispozitiv mobil.

Conexiunea la internet se poate realiza prin tehnologia wireless. Device-ul deține un port mini USB 2.0 pentru transfer de date foarte rapid, și un port Jack 3.5 mm pentru acei utilizatori care doresc să se relaxeze cu muzică bună chiar şi în spațiul public, dar fără a-i deranja pe ce din jur.

Sistemul de operare inclus pe  tableta Serioux GoTab S800 este Android 4.0.

Păreri pro şi contra

Pro

  • prețul foarte mic
  • procesorul de 1.2 GHz
  • spațiul de stocare intern de 8 GB

Contra:

  • bateria are o autonomie de doar două ore
  • memoria RAM de 512 MB, cam puțin pentru nivelul actual

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanţe
Display

Bună

Tableta Serioux GoTab S800 vine cu un desing atrăgător, foarte bine realizat și care inspiră un aer de gadget premium.

User Rating: Be the first one !

Un comentariu

  1. Am si eu o tableta serioux s800tab si sa crapat display ul . Nu mai functioneaza … se poate repara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.