Samsung VR10F53UBAK – aspiră singur întreaga locuință

Că tot ne plac gadgeturile, de ce nu ne-am utila casa cu unele îndrăznețe și extrem de interesante din orice punct de vedere le-am privi? Cu siguranță pentru nici o femeie nu e prea mare plăcere să steaa plecată și să aspire întreaga casă cel puțin o dată pe săptămână. De ce nu am programa un mic gadget să facă asta în locul nostru, în timp ce ne relaxăm la un film cu familia sau poate avem ceva de lucru. Mulți ar putea considera aceste gadgeturi drept mofturi, însă pentru persoanele foarte ocupate, ele sunt un ajutor de nădejde, ce le scutesc de efort și timp pierdut cu o activitate necesară, dar nu și productivă. Un astfel de gadget este și robotul de aspirare Samsung VR10F53UBAK, ce poate fi achiziționat la un preț de aproximativ 1600 lei (verifică preț actualizat), un preț nu tocmai la îndemâna oricui, dar având în vedere că face parte dintr-o generație futuristă, cu foarte multe funcții nu mi se mai pare nimic exagerat.

Din punct de vedere al designului modelul este de-a dreptul spectaculos, este mic, compact și de o eleganță desăvârșită. Are o formă rotundă și nu cântărește mai mult 3,97 kg, ceea ce înseamnă că îi vei găsi destul de ușor un colțișor pentru a-l depozita, fără prea mari bătăi de cap. Încorporează un display de tip LED, ce te va ajuta să îi setezi programul potrivit de curățare. De acum aspirarea podelei se va face printr-o simplă apăsare pe buton.

Poze cu robotul de aspirare Samsung VR10F53UBAK

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Samsung VR10F53UBAK este un robot ingenios, ce asigură o aspirare uscată și foarte eficientă. Capacitatea de colectare este destul de mică, de doar 0,6 L, dar având în vedere dimensiunile sale nu mă surprinde acest aspect. NaviBot reușește să lase casa perfect aspirată cu ajutorul sistemului Visionary Mapping. Acest sistem ajută la stabilirea unui traseu pentru o aspirare cât mai rapidă. Fiind dotat cu o cameră performantă, ce poate surprinde 30 de cadre/secundă, robotul reușește să memoreze destul de ușor locuința. În cazul în care trebuie să îl reîncarci înainte de a termina curățenia, nu îți fă probleme că ai uitat până unde a aspirat, dotările sale sofisticate îl vor ajuta să reia activitatea din punctul unde a rămas ultima dată.

Folosește acumulatori pentru realimentare, ceea ce îi permite să se deplaseze ușor prin toată casa. Filtrul utilizat este un model HEPA 11, ce îți asigură cel mai curat aer atunci când aspiri. Reușește să capteze praful și alergenii, asigurând în felul acesta utilizatorului un mediu curat și mult mai sănătos. Mai mult de atât robotul poate elibera un parfum plăcut de lavandă sau iarbă proaspătă pe durata intervalului de curățenie. Trebuie doar să inserezi punga de parfum la nivelul rezervorului și vei avea nu doar o locuință mai curată, ci și un aer proaspăt și parfumat.

Gadgetul are capacitatea chiar și de a evita obstacolele, prin utilizarea tehnologiei Virtual Fence, ce setează anumite limite pe care NaviBot va trebui să le evite. De asemeni are și 3 senzori de denivelare, ce ajută la detectarea treptelor, oprindu-se în mod automat la detectarea acestor obstacole. Prin Virtual Guide poți stabili chiar tu traseul pe care trebuie să îl urmeze, adică să aspire o cameră, după care să treacă la următoarea.

Samsung VR10F53UBAK dispune de o gamă de 7 programe de curățare: Auto, Manual, Max, Spot, Edge și Program zilnic, astfel că acoperă chiar și nevoile celui mai pretențios utilizator. Cei 3 senzori anti-încâlcire au grijă să desfacă atât ciucurii covoarelor, cât și cablurile din casă, iar protecția din cauciuc moale are grijă să nu deterioreze mobila atunci când este în funcțiune.

NaviBot nu este un aspirator zgomotos, atinge un nivel de zgomot de doar 70 dB, prin urmare nu ajunge să deranjeze pe cei prezenți în camera în care își face treaba.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design avangardist
  • putere de aspirare de 425 W
  • HEPA 11,
  • silențios,
  • poate fi programat să aspire în timp ce tu ești plecat de acasă,
  • display LED,
  • mai multe programe de aspirare

Contra:

  • prețul nu este chiar mic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de aspirare
Accesorii
Greutate

Samsung VR10F53UBAK este un robot de aspirare ce lasă podeaua lună în timp ce tu îți vezi liniștită de alte activități sau ești plecată de acasă.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.