Samsung VCC5455V3B/BOL – cu o putere de aspirare de 440 W

Vechiul aspirator te face să pierzi mult timp atunci când vine vorba de curățenie? Este nevoie să insiști destul de mult atât pe podea, cât mai ales pe covor pentru a avea rezultate cât de cât decente? Poate că ar fi timpul să îl schimbi cu unul nou, care să își facă treaba mult mai eficient, într-un timp mult mai scurt. Și pentru această modificare nu este nevoie să scoți o sumă impresionantă din buzunar. Spre exemplu, aspiratorul  Samsung VCC5455V3B/BOL are un preț de aproximativ 200 lei (verifică preț actualizat) și pe lângă faptul că este realizat de un gigant într-ale electrocasnicelor, are și dotări destul de bune.

În primul rând impresionează prin eleganța sa și bunul gust de care dă dovadă. Este conceput pe o nuanță de albastru cu detalii argintii, foarte plăcut și cântărește numai 5,6 kg. Dimensiunile nu sunt foarte mari, aș spune mai degrabă potrivite pentru a se strecura într-un colțișor al casei, fără să încurce în vreun fel. Roțile sunt destul de moi, astfel că va fi ușor de manevrat atunci când este pus la treabă.

Poze cu aspiratorul cu sac Samsung VCC5455V3B/BOL

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Modelul Samsung este un aspirator cu sac, ce asigură o aspirare uscată. Sacul are o capacitate de colectare de 2,4 L, suficient încât să permită aspirarea unei suprafețe destul de generoase, fără să fiți nevoiți să îl schimbați sau să îl goliți.

Generează o putere de 1800 W, ce dezvoltă o putere de aspirare extrem de mare de 440W, suficient încât să îți ridice covorul de pe podea în cazul în care funcționează la capacitate maximă, prin urmare praful, scamele sau murdăria nu-i vor putea rezista modelului Samsung VCC5455V3B/BOL, astfel că în doar câteva minute vei termina de aspirat întreaga casă, fără prea mare efort.

Deși vorbim de un model destul de ieftin, acesta vine echipat cu filtru HEPA 11, ceea ce înseamnă că filtrează și aerul din încăpere, astfel încât utilizatorul va beneficia de o casă cu un aer mult mai curat și mai proaspăt, ce împiedică dezvoltarea posibilelor alergii.

În ceea ce privește accesoriile, aspiratorul vine echipat cu o perie standard, un accesoriu pentru spații înguste și un tub telescopic metalic, ce te vor ajuta să aspiri fiecare colțișor al camerei fără o bătaie de cap prea mare.

Nivelul de zgomot ajunge la 83 dB, ceea ce înseamnă că își face simțită prezența pe durata utilizării, însă nu într-atât încât să producă un zgomot enervant.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • preț rezonabil,
  • filtru HEPA 11,
  • putere de aspirare de 440W

Contra:

  • mi-ar fi plăcut să fie mai silențios

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de aspirare
Accesorii
Greutate

Samsung VCC5455V3B/BOL este un aspirator ce asigură o putere de aspirare extrem de mare, dar poate fi achiziționat la un preț foarte mic.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.