Samsung VCC5240S3R – un aspirator ușor de folosit și ieftin

Te gândești că ar fi timpul să îți schimbi aspiratorul vechi cu unul nou, cu o putere de aspirare mai mare, care să te ajute să ai casa curată în doar câteva minute, dar nu îți permiți să investești o sumă prea mare pentru această achiziție? Samsung VCC5240S3R ar putea fi soluția ideală pentru nevoile tale. Are un preț de aproximativ 170 lei (verifică preț actualizatși se bucură de un aspect destul de plăcut.

Din punct de vedere al designului, pot spune că deși vorbim de unul dintre cele mai ieftine aspiratoare ale producătorului corean se prezintă cu o înfățișare destul de interesantă. Este un aspirator mic, căruia îi veți găsi cu ușurință un loc de depozitare în casă, cu un aspect vesel, un roșu plăcut, cu accesorii grii și negre, ce promite să vă lase casa lună în doar câteva momente. Într-adevăr nu este accesorizat cu foarte multe butoane, dar până la urmă acest aspect nu este atât de relevant atâta timp cât își face treaba cum trebuie.

Cântărește numai 3,7 kg, ceea ce înseamnă că este și ușor de transportat dintr-o cameră în alta sau de ce nu la birou sau într-o altă locuință.

Poze cu apiratorul cu sac Samsung VCC5240S3R

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aspiratorul Samsung este un model cu sac, ce are o capacitate de 2,4 L, suficient cât să aspirați o suprafață destul de generoasă. Într-adevăr sacii trebuiesc schimbați periodic pentru a evita îmbâcsirea aspiratorului cu praf și implicit deteriorarea lui.

Atinge o putere de 1800 W, ce dezvoltă o putere de aspirare de 410 W, suficient de mult cât să tragă orice scamă de pe covor și orice urmă de praf de pe podea. Modelul vine la pachet cu o serie de accesorii: perie standard, accesoriu spații înguste, perie mică și tub telescopic ce vă vor ajuta atât în curățenia suprafețelor generoase, cât și să ajungeți în locurile mai puțin accesibile precum colțurile înguste după mobilă.

În ceea ce privește zgomotul, atinge 82 dB, mai exact își va face simțită prezența în timpul funcționării. Ceea ce îmi place foarte mult la acest model, este faptul că a fost proiectat de așa natură să poată fi ușor de utilizat, prin urmare îl consider perfect pentru părinți sau pentru cei ce nu se prea împacă cu tehnologia și cu prea multe butoane.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • preț,
  • putere mare de aspirare,
  • ușor de folosit

Contra:

  • nu are filtru HEPA

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de aspirare
Accesorii
Greutate

Samsung VCC5240S3R este un aspirator ușor de folosit ce vine la un preț destul de mic, ideal pentru cei ce își doresc o aspirare eficientă, dar nu sunt dispuși să investească prea mult într-un asemenea obiect.

User Rating: 4.65 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.