Samsung VCC47E0H33 – performanţe tehnice ideale pentru curăţenie

În momentul în care ai nevoie să faci curat, trebuie să ai în vedere fiecare detaliu al acestui proces, dar şi al camerei în care faci curat. Cei de la Samsung folosesc tehnologia filtrului Hepa, o tehnologie prezentă şi în cadrul Samsung VCC47E0H33 şi care îţi asigură un aer evacuat mult mai curat, un aer fără particule de praf, fără alergeni, fără acarieni, mucegai sau polen. Acest lucru este foarte important mai ales pentru cei care suferă de afecţiuni precum alergiile. Uşurinţa întreţinerii, capacitatea de curăţare a filtrului de aspirare, dar şi a celui de evacuare a aerului, precum şi a recipientului pentru praf, fac din acest aspirator un produs ce trebuie să îl ai în casa ta. Dacă performanţele pe care le are sau aspectul nu au fost suficiente pentru a te convinge, mai ai de ştiut faptul că şi preţul este unul destul de avantajos, de aproximativ 399 lei (verifică preț actualizat), astfel că vei avea casa curată cu o investiție destul de mică.

Aspiratorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Designul acestui aspirator ce are o combinaţie cromatică între negru, albastru şi culoarea metalică a tubului telescopic şi furtunului este unul foarte modern. În partea din spate a acestuia avem două roţi mari care asigură o stabilitate destul de bună şi cablul de alimentare cu energie electrică. Retractarea acestui cablu se face prin intermediul unui buton situat în partea superioară, unde mai avem butonul pentru pornire şi un buton pentru controlul aspiratorului.

Poze cu aspiratorul fără sac

Samsung VCC47E0H33

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Un alt aspect legat de funcţionarea acestuia este prezenţa posibilităţii de control de pe mânerul tubului telescopic. Pe acest mâner avem dispuse trei butoane, primul fiind cel de putere maximă de aspirare, al doilea cel de putere medie sau mică de aspirare, iar cel de-al treilea este pentru pornire sau oprirea aspiratorului.

Tot pentru controlul aspiratorului mai avem dispus şi un dispozitiv de control al aspirării atunci când avem unele suprafeţe mai delicate precum draperiile sau perdelele. În ceea ce priveşte depozitarea acestuia, dimensiunea de 39.8 x 27.2 x 23.2 cm şi greutatea de 6.8 kg ne ajută în acest scop.

Trecând la aspectul performanţelor tehnice, prezenţa tehnologiei Twin Chamber ne scapă de inconvenientul sacilor textili sau de hârtie ce trebuiau schimbaţi mai mereu. Această tehnologie mai permite şi separarea murdăriei, astfel particulele mai mari trecând în camera exterioară, iar cele mai reduse ca dimensiune rămânând în camera interioară a recipientului de praf. Puterea motorului de 1500 W şi cea de aspirare de 310 W necesită un consum destul de mare de energie electrică, 58 kWh/an, astfel clasa energetică a acestui produs fiind doar F.

În ceea ce priveşte nivelul de zgomot, se încadrează în clasa mijlocie, cu un nivel de 81 dB. Pe partea de eficienţă a curăţării suprafeţelor dure, precum pardoselile, dar şi cele mai puţin dure, precum covoarele, aceasta se clasează în clasa E. Lipsa sacilor ne ajută în momentul în care recipientul cu capacitatea de colectare de 2 l este aproape plin sau în care murdăria a ajuns la indicatorul ce ne indică golirea sa, deoarece permite detaşarea recipientului şi golirea acestuia direct în coşul de gunoi.

Prezenţa unui filtru HEPA completează performanţa aspiratorului Samsung în atingerea unui nivel foarte crescut faţă de potenţialii concurenţi din domeniu.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design elegant,
  • filtru HEPA,
  • putere de aspirare bună,
  • preț accesibil

Contra

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-review.ro

Putere de aspirare - 8.9
Accesorii - 8.8
Greutate - 9.1

8.9

O alegere eficientă

Samsung VCC47E0H33 este un aspirator fără sac, destul de accesibil, cu o putere suficient de mare pentru ca locuința ta să arate impecabil de fiecare dată.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.