Aspirator fără sac Samsung VCC4590H3W/BOL

Trăim într-un secol al vitezei şi vrem să desfăşurăm cât mai multe activităţi într-un timp cât mai scurt. De aceea curăţenia trebuie să ne ocupe cât mai puţin timp. Pentru acest lucru s-a dezvoltat o gamă largă de aspiratoare, care să mulţumească fiecare utilizator. Eu am ales să vă prezint astăzi un aspirator cu caracteristici bune şi accesibil pentru orice buzunar, şi anume aspiratorul fără sac Samsung VCC4590H3W/BOL.

Din punct de vedere al design-ului cu siguranţă vi se va părea atrăgător, el vine într-o combinaţie de culori de mov cu negru, ce vă va duce cu gândul la acei struguri negri şi dulci. Preţul acetui aspirator este de aproximativ 298 lei (verifică preț actualizat), mai mult decât economic aş spune eu. Bun, dacă preţul şi design-ul v-au convins să vedem şi ce fel de dotări deţine.

Cumpără acum cu transport gratuit

Poze cu aspiratorul fără sac Samsung VCC4590H3W/BOL

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Acest aspirator Samsung VCC4590H3W/BOL vine în ajutorul vostru, pentru a putea termina curăţenia fără a depune prea mult efort. Sistemul unic Twin Chamber TM de la Samsung este cu adevărat revoluţionar, deoarece împarte camera de praf în două compartimente, permiţând astfel o curăţare mai eficientă. Veţi descoperi faptul că datorită acestui sistem nu aveţi nevoie de saci de schimb, prin urmare nu va trebui să recurgeţi şi la cheltuieli extra.

Sistemul este de aşa natură încât particulele de praf mai mari sunt filtrate şi trec în camera exterioară, unde vor rămâne până la golire. Deşi nu este cea mai plăcută parte din această activitate, golirea şi curăţarea recipientului de praf este necesară. Dar nu vă faceţi griji, pentru că acum este mai simplu ca oricând, printr-o apăsare pe buton, scoateţi recipientul şi aruncaţi rezidurile. Are o putere de aspirare de 370W. Pentru cei interesaţi de un confort sporit ţin să îi anunţ că butonul de reglare a puterii este pe mâner, deci nu va mai fi nevoie să vă aplecaţi atât de des. Dimensiunile sale sunt destul de mici, de aceea şi greutatea sa este de doar 4.5kg, ceea ce îl face uşor de transportat oriunde aveţi nevoie, iar capacitatea de reţinere a prafului este de 1.3 l. Spor la curăţenie!

Specificațiile tehnice complete

Păreri pro şi contra

Pro

  • design atrăgător,
  • preţ accesibil,
  • sistemul Twin Chamber TM
  • contril pe mâner

Contra:

  • nu are filtru HEPA

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de aspirare
Accesorii
Greutate

Bun

Aveţi un buget redus şi dorişi să achiziţionaţi un aspirator? Vă recomand acst aspirator Samsung VCC4590H3W/BOL, ce a fost conceput să vă uşureze munca şi să vă ajute să terminaţi mai repede treburile casnice.

User Rating: 3.76 ( 4 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.