Samsung VCC44E0S3B – pentru o curăţenie silenţioasă

Indiferent dacă stai la casă sau la bloc, la un moment dat o să fie nevoie să faci curat, iar dacă nu vrei să utilizezi clasica mătură şi poate chiar să faci mai mult praf, atunci aspiratorul Samsung VCC44E0S3B este varianta perfectă pentru tine. Acest aspirator îţi asigură, datorită tehnologiei, o filtrare a aerului de impurităţi, dar şi de alţi alergeni care pot fi periculoşi nu doar pentru tine ci şi pentru familia ta. Dacă te-ai hotărât să achiziţionezi acest produs, să ştii că şi preţul pe care îl are reprezintă încă un avantaj, astfel îl poţi găsi la preţul de aproximatic 259 lei (verifică preț actualizat), la magazinele de profil. Dacă nu ai nevoie de ceva mai puternic, sau dacă nu ai o suprafaţă mai mare de acoperit pentru a aspira, acest produs este cel mai recomandat pentru tine atât datorită preţului cât şi eficienței sale.

Aspiratorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Altex și Evomag.

Designul aspiratorului este în variante cromatice de albastru cu gri sau galben cu negru şi are roţile dispuse în partea din spate şi de o dimensiune mai mare decât predecesoarele sale, acest lucru asigurându-i o stabilitate mai bună în funcţionare.

Poze cu aspiratorul fără sac

Samsung VCC44E0S3B

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

În partea din faţă, aspiratorul are dispus recipientul de colectare a prafului cu un mâner pentru a-l putea manevra pentru montare dar şi pentru golire. Furtunul se montează tot în partea frontală, iar la acesta se pune tubul telescopic care vine cu o perie pentru suprafeţe multiple şi o perie pentru mobilă sau cărţile din bibliotecă.

Pentru a fi mai uşor de manevrat atât pe timpul funcţionării cât şi al transportului sau depozitării, aspiratorul are un mâner în partea superioară, iar pentru depozitare un locaş pentru montarea tubului cu peria, depozitarea putând fi şi verticală. Privind transportul, trebuie să ai grijă să nu îl transporţi ținându-l de mânerul recipientului de colectare al prafului pentru că rişti să îţi cadă pe picior.

În ceea ce priveşte specificaţiile acestui aspirator, putem menţiona tipul de aspirare uscată, cu ajutorul filtrului HEPA, şi cu o putere de absorţie de 1500 W, ceea ce îl face perfect pentru toate suprafeţele, dar şi pentru cei ce dețin animale de companie, reușind în felul acesta să se ferească de alergeni sau microbi.

Consumul de energie îl plasează doar în clasa F de eficienţă, acest lucru putând fi un mic dezavantaj, dar totodată zgomotul pe care îl produce este de 81 dB şi se încadrează în nivelul celor cu zgomot în parametri normali. Aspirarea prafului se termină cu colectarea acestuia într-un recipient de 1.3 litri de pe o suprafaţă de 9 m, deoarece doar cablul de alimentare retractabil îi asigură o acoperire de 6 metri.

Caracteristicile de gabarit ale aspiratorului îl fac foarte uşor de depozitat datorită dimensiunii de 39.8 x 27.2 x 24.3 cm, şi foarte uşor de utilizat datorită greutăţii de 6 kg. Golirea recipientului de praf trebuie făcută în momentul în care nivelul de praf ajunge la indicator sau când puterea de absorţie a aspiratorului de la o distanţă de 10 cm nu se poate face.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design elegant,
  • filtru HEPA,
  • preț accesibil

Contra

  • clasa de eficiență energetică F

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de aspirare - 8.5
Accesorii - 8.4
Greutate - 8.7

8.5

O alegere accesibilă

Samsung VCC44E0S3B este un aspirator fără sac, pe care îl vei putea utiliza destul de ușor, fără a fi nevoit să investești prea mult într-un asemenea model.

Vezi detalii
User Rating: 3.39 ( 5 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.