Samsung VC15SVNDCRD – aspiratorul accesibil

Vrei să scapi de grămezi de praf, vrei să scapi de părul de animale sau de alţi microbi şi murdărie? Înseamnă că ai nevoie de un aspirator fără sac, înseamnă că ai nevoie de aspiratorul Samsung VC15SVNDCRD, un aspirator care te scapă de mizerie, dar care îţi lasă banii în portofel. Are un preț de aproximativ 349 lei (verifică preț actualizat), ceea ce îl face să fie un model destul de accesibil. Acest aspirator foloseşte tehnologia de separare a particulelor în aer astfel: particulele grele cad în recipient şi, în felul acesta, nu mai este nevoie de saci pentru praf. Modelul Samsung reprezintă o alegere excelentă în materie de aspiratoare, puterea de aspirare, capacitatea de colectare şi superioritatea filtrului HEPA fiind printre cele mai importante avantaje ale acestuia. Aspiratorul este varianta optimă pentru a te scăpa de praful şi mizeria din casă, dar îţi salvează şi bugetul.

Aspiratorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Altex și Evomag.

Acesta vine ca şi nuanţă într-o combinaţie de negru şi roşu, cu un furtun negru şi un tub metalic, care este şi telescopic, prevăzut cu perie pentru suprafeţe diverse şi pentru suprafeţe înguste. În partea superioară a aspiratorului avem atât un mâner pentru a-l putea transporta cât şi butonul de pornire şi reglare a puterii de aspiraţie de la mic la mare, rotind de la stânga la dreapta.

Poze cu aspiratorul fără sac

Samsung VC15SVNDCRD

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

În cazul în care aveţi de aspirat unele suprafeţe mai delicate, atunci puteţi acţiona capacul gurii de absorţie suplimentare a aerului de pe mâner pentru a reduce puterea de absorţie. După utilizare, pentru a retracta cablul de alimentare, trebuie să apeşi pe mânerul de transport dispus în partea superioară.

Acest produs ce face parte din categoria electrocasnicelor strict necesare într-o casă are o putere de absorţie de 340 W şi o putere nominală de 1500 W cu o alimentare de la reţeaua de 220 V şi 50 Hz, cu absorbţie uscată şi fără sac cu filtru HEPA. Consumul de energie destul de mare şi anume de 52 kWh pe an îl plasează în clasa E de eficienţă energetică, dar acest aspirator compensează prin greutatea redusă de 4.6 kg şi dimensiunea de 39.8 x 27.2 x 23.3 cm, dar şi un nivel de zgomot de 81 dB.

Lungimea de 6 metri a cablului de alimentare şi distanţa totală de 9 metri de aspiraţie îl fac uşor de utilizat în orice încăpere, şi în orice colţ al unei încăperi.

Utilizarea aspiratorului datorită acestor caracteristici este uşoară pentru orice persoană, la fel ca şi curăţarea acestuia, astael în momentul în care recipientul trebuie golit, acesta se detaşează de la aspirator prin apăsarea butonului de pe mâner, ridicarea capacului acestuia şi golirea sa în coşul de gunoi.

Un alt aspect pe care trebuie să îl ai în vedere în momentul utilizării, pe lângă aceste caracteristici, sunt cele legate de posibilele defecţiuni sau funcţionari imperfecte, dar care sunt detaliate şi în manualele de utilizare oferind şi câteva soluţii de remediere. Din fericire, în cazul produselor Samsung, defecţiunile sunt doar întâmplări nefericite şi rata lor de apariţie este extrem de redusă.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design elegant,
  • preț mic,
  • filtru HEPA,
  • destul de puternic

Contra

  • nu are perie pentru tapițerie

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de aspirare - 8.7
Accesorii - 8.4
Greutate - 8.5

8.5

O alegere eficientă

Samsung VC15SVNDCRD este un aspirator fără sac, cu o putere de aspirare destul de mare, astfel că vei putea termina curățenia mai repede decât ți-ai închipuit.

Vezi detalii
User Rating: 3.58 ( 6 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.