Samsung VC15RHNDCNC – aspiratorul puternic cu filtru HEPA

Curățarea locuinței atrage de multe ori mai multă mizerie, mai ales în cazul aspiratoarelor cu sac textil. Acest lucru este complet evitat în cazul aspiratoarelor fără sac, recipientul de praf putând fi curățat ușor și spălat, având astfel o economie ridicată. Samsung VC15RHNDCNC este un aspirator foarte modern, care te va ajuta să faci cu adevărat curățenie și să menții o atmosferă sănătoasă în locuință. Modelul poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 419 lei (verifică preț actualizat). Ratele pentru acesta încep de la 12 lei, fiind mai mult decât avantajoase. Raportul calitate-preț este unul foarte bun. Punctele forte ale aspiratorului sunt filtrul HEPA care asigură o curățare în detaliu, capacitatea mare de aspirare și designul atractiv. Aspiratorul își face foarte bine treaba și vei observa cu siguranță diferența de calitate față de modelul vechi. În concluzie, investiția este una inteligentă, cu o rezistență ridicată pe termen lung.

Aspiratorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Designul aspiratorului este unul foarte vesel și plăcut, având în același timp o rezistență ridicată datorită materialelor calitative. Tubul telescopic este metalic, iar carcasa este alcătuită dintr-un plastic rezistent. Carcasa este albastră, iar aspectul este unul compact. Compartimentul pentru praf este transparent, așa că îți vei putea da seama ușor când e nevoie să îl cureți. Butonul de pornire este destul de mare și plasat pe partea frontală, putând fi apăsat ușor în timpul aspirării. Tubul oferă control asupra puterii de aspirare și este reglabil pe înălțime. Se remarcă faptul că roțile sunt mari și silențioase, oferind o mobilitate foarte bună.  Dimensiunile sunt de 398 x 272 x 233 mm, iar greutatea este de doar 4.6 kg.

Poze cu aspiratorul fără sac

Samsung VC15RHNDCNC

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Puterea este de 1500 W, iar capacitatea de aspirare este de 340 W. Capacitatea de colectare este de 2 litri, fiind destul de mare. Alimentarea se face prin cablu. Este disponibil un derulator automat de cablu. Suprafața de aspirare este 9 metri pătrați, randamentul fiind unul foarte bun.

Puterea de aspirare este ridicată, oferind un randament foarte bun. Acest lucru se datorează sistemului Cyclone Force. Punctul de atracție principal este filtrul HEPA. Acesta asigură o curățare completă, având eficiență chiar și asupra firelor de păr și particulelor cele mai mici de praf. Filtrul HEPA este foarte util pentru persoanele alergice și copii, asigurând faptul că acestea stau departe de alergeni și respiră un aer curat. Datorită prezenței a două compartimente în cadrul recipientului pentru praf, unul pentru absorbție și unul pentru depozitarea prafului, înfundarea este evitată.

Modelul este unul fără sac, fiind prin urmare economic datorită faptului că nu trebuie să cumperi saci și în același timp absorbția este mare, așa că nu se risipește energie. La sfârșitul curățeniei recipientul de plastic poate fi curățat fără a împrăștia praful. După o serie de 3-5 aspirări, recipientul și filtrul vor trebui curaţate. O problemă destul de comună în cazul aspiratoarelor puternice este nivelul mare de zgomot. În cazul de față însă acesta este foarte redus. Aspiratorul funcționează silențios, având un nivel de zgomot de 82 dB.

Drept accesoriu vei primi și o perie pentru parchet, adaptată pentru curățarea eficientă a suprafețelor plane.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design elegant,
  • preț accesibil,
  • filtru HEPA,
  • mai multe accesorii

Contra

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de aspirare - 8.5
Accesorii - 8.5
Greutate - 9

8.7

O alegere accesibilă

Samsung VC15RHNDCNC este un aspirator destul de accesibil ca și preț, cu un aspect interesant, ce se va dovedi un aliat de nădejde când vine vorba de curățenie.

Vezi detalii
User Rating: 2.73 ( 12 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.