Samsung VC15QSNMARD – aspiratorul modern ieftin

Dacă a venit momentul să schimbi aspiratorul vechi cu unul nou, merită să faci trecerea la un nivel de calitate superior. Samsung VC15QSNMARD este un aspirator foarte modern fără sac, care transformă experiența de curățenie într-una mult mai confortabilă, mai rapidă și mai eficientă. Poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 246 lei (verifică preț actualizat). Raportul calitate-preț este unul foarte bun. Modelul este unul modern și eficient, beneficiind de o putere mare de aspirare și de un sistem de curățare fără sac. Designul este unul de calitate, fiind atât aspectuos, cât și rezistent. Prin urmare, aspiratorul este unul foarte atractiv.

Aspiratorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Designul aspiratorului este foarte atractiv. Se observă în primul rând calitatea materialelor din care este folosit. Tubul telescopic este metalic, iar carcasa este alcătuită dintr-un plastic rezistent, de calitate superioară. Modelul este disponibil pe roșu, fiind plin de personalitate. Bineînțeles, partea care iese în evidență este cea superioară, acolo unde întâlnim compartimentul pentru praf. Acesta este transparent și oferă un aspect foarte modern. Pe capacul aspiratorului întâlnim un buton de pornire destul de mare și logo-urile Samsung și Twin. Tubul este argintiu, reglabil pe înălțime și oferă posibilitatea alegerii puterii de aspirare. Roțile sunt mari și silențioase. Dimensiunile sunt de 390 x 270 x 247 mm, iar greutatea este de 6 kg. Prin urmare modelul este ușor de depozitat, încadrându-se în spațiile cele mai mici.

Poze cu aspiratorul fără sac Samsung VC15QSNMARD

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aspiratorul vine însoțit de un capăt pentru spații înguste și o perie suplimentară pentru parchet. Puterea este de 1500W, iar capacitatea de colectare este de 1.5 litri. Alimentarea se face prin cablu. Este disponibil un derulator automat de cablu.

Puterea de aspirare ridicată se datorează sistemului Cyclone Force. Datorită acestuia, vârtejul de aer din compartimentul interior forțează chiar și firele de păr și aproape toate particulele de praf să intre în compartimentul exterior. În acest mod acestea sunt ținute departe de filtru, este evitată înfundarea, iar puterea este constantă și de lungă durată. Samsung VC15QSNMARD dispune de un filtru EPA.

Eficiența de aspirare este datorată și periei NB 300. Aceasta modifică fluxul de aer al duzei, oferind astfel o putere superioară. Peria este fabricată din materiale care împiedică acumularea prafului pe placa de jos, fără a mai fi necesară curățarea acesteia. În același timp, peria este dotată cu o bară moale de protecție care asigură faptul că mobilierul nu este zgâriat sau spart.

După cum spuneam la început, modelul este unul fără sac, așa că nu va mai trebui să cauți tipul de sac potrivit și să dai banii și pe acesta. În același timp, modelele fără sac au o eficiență mult mai mare de curățare. La sfârșitul curățeniei, pentru golirea compartimentului de plastic va fi necesară simpla detașare a acestuia. Printr-o răsucire a capacului vei putea arunca direct la gunoi conținutul, fără efort și fără riscul de a împrăștia praful la loc în cameră.

Nu în ultimul rând, nivelul de zgomot este unul redus, curățenia fiind mult mai plăcută. Nivelul atinge valoarea de doar 82 dB. Vei putea auzi astfel fără probleme soneria telefonului sau de la ușă.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design elegant,
  • preț mic,
  • filtru HEPA,

Contra:

  • puterea de aspirare putea fi mai mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de aspirare
Accesorii
Greutate

Samsung VC15QSNMARD este un aspirator eficient, dotat cu filtru HEPA, ce poate fi achiziționat la un preț destul de accesibil.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.