Samsung VC15F50HNRB – un aspirator eficient

Suntem tot mai aglomerați cu sarcinile de zi cu zi. La serviciu, să terminăm cât mai repede task-urile, acasă ne așteaptă alte activități, unele plăcute și unele absolut necesare. În cele din ultima categorie se înscrie și curățenia. Uneori mă întreb, oare cum se descurcau femeile acum 20 de ani, când nu existau mașini de spălat automate(decât în unele gospodării mai vedeai câte un Albalux amărât), când nu erau aspiratoare(mătura era aspiratorul de bază), când practic totul se făcea manual, pe deasupra mai și munceau, iar de timp liber….. nici pomeneală? Recunosc, mă bucur că fac parte din generația ce profită de beneficiile tehnologiei. Când vine vorba de curățenie cel puțin, nu zăbovesc prea mult, și asta pentru că am investit în electrocasnice cât mai eficiente, care să mă scutească de un efort suplimentar. Aspiratorul cu siguranță te va salva rapid atunci când praful sau scamele și-au făcut loc pe podea. Un model interesant în acest sens este și aspiratorul fără sac Samsung VC15F50HNRB. Are un preț de aproximativ 795 lei (verifică preț actualizat), un preț justificat atât prin eficiență cât și prin design.

Aspiratorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Altex și Evomag.

Din punct de vedere al designului, discutăm despre un model extrem de elegant și modern. Pare bine construit, cu finisaje bine definite, ce te vor cuceri din prima clipă. Este realizat pe o nuanță de albastru, ce se completează perfect cu tonurile de negru și gri folosite pentru accesorii, dar și pentru micile detalii. Cântărește 7,4 kg, destul de mult, dar greutatea sa este justificată în parte și de capacitatea mare de colectare. Oricum este extrem de ușor de utilizat, roțile îți permit să îl muți cu lejeritate.

Poze cu aspiratorul cu sac

Samsung VC15F50HNRB

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Modelul Samsung este un aspirator fără sac, ce are avantajul de a fi curățat mai ușor decât un aspirator cu sac, ce implică ceva mai multe costuri(trebuie să achiziționezi periodic saci de schimb).

Asigură o aspirare uscată și are o capacitate de colectare de 2 l, ceea ce înseamnă că permite aspirarea unei suprafețe generoase fără grija că trebuie golit recipientul de colectare.

Apiratorul deszvoltă o putere de 370W, suficientă încât praful de pe podea sau scamele de pe covor să nu-i poată rezista. Este dotat cu filtru HEPA, ce are rolul de a reține aproximativ 99% din impuritățile cele mai fine din aer, dar și alergenii.

Întreținerea sa este destul de ușoară. Practic recipientul de colectare îl vei demonta ușor, îi ridici capacul printr-o apăsare de buton, după care verși conținutul recipientului. Extrem de simlu, nu-i așa?

Atinge un nivel de zgomot de 81 dB, ceea ce înseamnă că își va face simțită perzența atunci când este pus la treabă.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design modern,
  • filtru HEPA,
  • fără sac,
  • capacitate de colactare generoasă

Contra

  • clasa de eficiență energetică E

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de aspirare - 8.9
Accesorii - 8.1
Greutate - 7.9

8.3

O alegere eficientă

Samsung VC15F50HNRB este un aspirator fără sac, ce are o putere de aspirare bună, ce are grijă ca podeaua ta să strălucească de fiecare dată.

Vezi detalii
User Rating: 2.68 ( 3 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.