Samsung VC 4320 – și curățenia este gata

Îți dorești un aspirator care să te ajute să faci casă lună în câteva minute, însă nu vrei unul sofisticat, cu prea multe funcții, pentru care ar trebui să scoți prea mulți bani din buzunar? Atunci cu siguranță Samsung VC 4320 este o alegere excelentă. Are un preț de aproximativ 250 lei (verifică preț actualizat)un preț bun dacă luăm în considerare faptul că aparține de producătorul corean cu renume în ceea ce privește fabricarea electrocasnicelor, cât și a electronicelor.

Din punct de vedere al designului aspiratorul se bucură de un aspect plăcut, destul de elegant. Este disponibil în versiunea pe albastru, însă cel mai important aspect este că își face treaba excelent, astfel încât utilizatorul să nu piardă prea mult timp când vine vorba de aspirarea locuinței.

Poze cu aspiratorul fără sac Samsung VC 4320

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Samsung VC 4320 este un aspirator fără sac, ce are o putere de aspirare de 1600 W, reușind să dezvolte o putere de aspirare de 350 W, putere ce cu siguranță va ajuta la strângerea tuturor scamelor de pe covor. Faptul că nu are sac, din punctul meu de vedere este mult mai igienic. Nu va trebui decât să scoateți recipientul, să îl goliți, să îl spălați și să îl puneți la loc. Recipientul are o capacitate de colectare de 1,3 L, ceea ce înseamnă că veți fi nevoiți să îl goliți destul de des.

Tubul telescopic este metalic, și vă ajută să aspirați suprafețele fără a fi nevoiți să vă aplecați prea mult. Cablul are o lungime de 6 m, și vă oferă posibilitatea să aspirați o suprafață de 9,2m. Are o greutate de 4,2 kg, ceea ce vă permite să îl transportați destul de ușor dintr-o cameră în cealaltă.

În ceea ce privește zgomotul, nu deranjează prea tare, având un nivel de 80 dB, însă nici nu aș putea spune că este tocmai silențios.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • preț,
  • eficiență

Contra:

  • nu are filtru HEPA

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de asipare
Accesorii
Greutate

Samsung VC 4320 este un aspirator fără sac ce oferă utilizatorului eficiență, la un preț decent, satisfăcând până și cei mai pretențioși utilizatori.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.