Aspirator cu filtrare apa Samsung SD 9420

„Modalitatea inteligentă de a face curat” este motto-ul celor de la Samsung. Conceperea aspiratoarelor a plecat de la această idee, pentru a vă ajuta pe dumneavoastră doamnelor să puteți curăța casa într-un mod cât mai eficient, fără să depuneți un efort prea mare. Gama este foarte variată și pentru toate gusturile, dar astăzi am ales un aspirator clasic al acestui brand și anume un aspirator cu filtrare apa Samsung SD 9420 la un preț nu tocmai mic, de aproximativ 600 lei (verifică preț actualizat), dar ce cu siguranţă se va dovedi extrem de eficient în casa fiecăruia.

Aspiratorul poate fi găsit și în oferta magazinului Altex.

Dar să vedem totuși de ce acest aspirator are acest preț și dacă într-adevăr îl merită. Pentru început pot spune că are un design extrem de atrăgător. Face parte din seria Aquatic SD94, este realizat în două nuanțe, iar în partea de depozitare a prafului aspirat s-a utilizat un plastic transparent, pentru ca dumneavoastră să puteți vedea cum reziduurile sunt colectate. Este ușor de manevrat și totodată nu vă ocupă mult spațiu.

Cumpără acum cu transport gratuit

Poze cu aspiratorul Samsung SD 9420

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aspiratorul cu filtrare apa Samsung SD 9420 utilizează un sistem revoluționar de filtrare Aqua Multi Chamber ce vă va ajuta să realizați o curățenie exemplară. Primul nivel de filtrare este asigurat de funcția Aqua Cyclone, acesta utilizează proprietățile de filtrare ale apei pentru a umezi și a absorbi praful și alergenii. Acest sistem împiedică reîntoarcerea prafului în camera aspirată, dar totodată asigură și îndepărtarea acarienilor, a ciupercilor, a polenului, și a părului de animal.

Având în vedere că cele mai multe alergii pleacă de la praf sau particulele reziduale din aer, oricine își dorește o cameră cât mai curată, de aceea cei de la Samsung au adăugat și un filtru HEPA 12, ce vă va permite să aveți un aer mai curat în casă. Filtrul HEPA este refolosibil, se poate spăla după fiecare utilizare şi îl puteţi refolosi. Aspiratorul cu filtrare apa Samsung SD 9420 asigură o capacitate de colectare de 2L și are o putere de aspirare de 200W. Cablul de alimentare este destul de lung, măsoară 7 metri şi împreună cu tubul telescopic metalic asigură o suprafaţă de aspirare de 10.5m.

Specificațiile tehnice complete

Păreri pro şi contra

Pro

 • sistem filtrare Aqua Multi Chamber,
 • funcția Aqua Cyclone,
 • filtru HEPA 12,
 • oferă o suprafată mare de aspirare

Contra:

 • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de aspirare
Accesorii
Greutate

Bun

Aspiratorul cu filtrare apa Samsung SD 9420 este un aspirator revoluţionar ce vă oferă un confort sporit, datorită sistemului de filtrare Aqua Multi Chamber. Alergiile şi praful vor fi ţinute la distanţă cu ajutorul acestui aspirator. Chiar dacă preţul vi se va părea cam mare, în timp veţi vedea că se merită achiziţionarea acestui produs, mai ales că fiecare dintre noi tinem la sănătatea noastră şi dorim o casă cât mai curată.

User Rating: 2.35 ( 20 votes)

6 comentarii

 1. Este un aspiration capsulat Asa bine încât nu reusesc sa-l demontez pt a vedea ce are de nu mai porneste ! Nici nu gasesc nicaieri pe vre-un forum daca are sigurante , poate trebuiesc schimbate ! Nici restul filtrelor de dupa motor nu scrie nicaieri unde se gasesc si cum trebuiesc schimbate !

 2. O mizerie de aspirator. Dupa fiecare utilizare trebuie sa cureti noroiul infect care se formeaza in recipientul de apa. Recipient plin de muchii inguste si locuri inaccesibile in care se acumuleaza miseria. Intentia celor de la Samsung a fost buna dar rezultatul este mizerabil. Oricum la bani astia nu are nici macar controlul tuaratiei, iar accesoriile care insotesc aparatul sunt derizroii. Ne recomandat, efectiv un esec care ar trebui retras de la vanzare.

 3. buga mihai sorin

  dezamagire totala. la 4 luni dupa ce a iesit din garantie, s-a ars motorul, iar eu am ramas ars la buzunar! am luat teapa, nu-l recimand nimanui pentru ca este si foarte greu de manevrat si intretinut!

 4. salut , am si eu un aspirator samsung SD 9420 si iese un miros neplăcut din el . Ce sa-i fac sa nu mai miroase ( am spălat si am schimbat filtrele din el )

 5. Un dezavantaj ar fi ca daca ai nevoie sa aspiri repede pe sub masa de ex frimiturile trebuie sa pui apa si apoi sa golesti apa si sa speli cutia , cam 5 minute in plus.
  Este un pic mai greu de decat celelalte, dar eu il am cam de 2 ani si isi merita toti banii

 6. Cel mai mare avantaj al unui astfel de aspirator e ca tine praful departe de zona unde curatam….
  Praful ma enerva de fiecare daca cand aspiram cu un aspirator normal…de fiecare daca trebuia sa deschid geamul in timp ce faceam curatenie, dar cu acest tip de aspirator problema a fost rezolvata:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.