Samsung SC5485 – atinge o putere de aspirare de 460 W

Trăind într-o lume în care timpul este destul de limitat pentru a ne putea bucura de el desfășurând activitățile care ne fac plăcere, consider că este esențial să ne echipăm cu cele mai eficiente electrocasnice. În felul acesta vom reuși să economisim timp și energie pentru a face ceea ce ne place. Unul dintre electrocasnicele ce nu ar trebui să lipsească din nici un cămin este și aspiratorul Samsung SC5485, ce poate fi găsit la un preț de aproximativ 330 lei (verifică preț actualizat), un preț destul de accesibil, având în vedere puterea și dotările sale.

Din punct de vedere al designului, vorbim de un aspirator elegant și modern, întocmai cum ne-a obișnuit producătorul corean. Se pune accent pe finisajele foarte bine realizate, dând impresia de bun gust și mult rafinament. Aspiratorul este pe o nunață plăcută de roșu, accesorizat cu câteva detalii argintii, ce îi pun aspectul în valoare. Deși cântărește 6,3 kg, aspiratorul nu are dimensiuni foarte mari, ceea ce constituie un avantaj, îi veți putea găsi cu ușurință un colț pentru depozitare.

Poze cu aspiratorul cu sac Samsung SC5485

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aspiratorul Samsung SC5485 este un model cu sac, ce asigură o aspirare uscată. Sacul are o capacitate de colectare de 2,5 L și este din hîrtie, ceea ce presupune că periodic va trebui schimbat, însă acest tip de sac nu este unul scump, prin urmare nu veți avea o cheltuială prea mare cu astfel de achiziții.

Generează o putere de 2100 W și dezvoltă o putere de aspirare de 460 W, extrem de mult, de regulă această putere o întâlnim la aspiratoarele cu mult mai scumpe de atât. Încorporează un filtru HEPA 13, utilizat de Samsung pentru a oferi utilizatorului un aer mult mai curat. Captează microparticulele de praf, alergenii și bacteriile și eliberează un aer curat și sănătos. Filtrul este certificat de SLG, institut de testare și certificare renumit în Germania.

Este însoțit de o serie de accesorii, utile pentru a termina de aspirat într-un timp cât mai scurt, și anume: perie specială 2-Way Silencio, accesoriu pentru spații înguste, precum și un tub telescopic metalic – ce te va ajuta să nu stai prea mult aplecată atunci când faci curățenie și de asemeni vei putea ajunge destul de ușor în colțuri greu accesibile. Aspiratorul atinge un nivel de zgomot de 83 dB, ceea ce înseamnă că nici nu toarce precum o pisică, dar nici nu scoate sunete enervante.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • HEPA 13,
  • putere de aspirare de 460 W,

Contra:

  • mi-ar fi plăcut să fie fără sac

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de aspirare
Accesorii
Greutate

Samsung SC5485 este un aspirator cu o putere de aspirare extrem de mare, ce te va scuti de efort și timp atunci când îl pui la treabă.

User Rating: 1.13 ( 2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.