Aspirator fără sac Samsung SC4550

Aspiratorul este “mătura electrică” din fiecare cămin sau cel puțin mie așa îmi place să îi spun. De aceea astăzi am ales să discutăm de un aspirator marca Samsung, și anume modelul Samsung SC4550, ce vine la un preț de aproximativ 330  lei (verifică preț actualizat)deloc scump, dar extrem de eficient.

Se bucură de un aspect plăcut, nuanțe de negru și bleu se împletesc în mod armonios. Samsung SC4550 pare destul de bine costruit, cu finisaje de cea mai bună calitate. Producătorul coreean ne-a obișnuit cu atenția deosebită pe care o acordă fiecărui produs realizat.

Poze cu aspiratorul fără sac Samsung SC4550

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Samsung SC4550 este un aspirator fără sac, cu o putere de aspirare de 360 W, suficientă cât să îți ridice și covorul. Are o capacitate de colectare de 1,3 L, iar compartimentul de colectare utilizează sistemul Twin Chamber TM, ce împarte camera de praf în două, astfel încât curățarea să fie mult mai eficientă. În camera exterioară trec particulele mai mari de praf, unde vor rămâne până când se curăță recipientul de colectare.

Aspiratorul vine cu mai multe accesorii astfel încât utilizatorul să poată curăța cât mai bine fiecare colțișor al încăperii: perie standard și perie mică, la care se adugă și un tub telescopic, cu care veți ajunge ușor chiar și în zonele cele mai puțin accesibile pentru a le curăța.

Greutatea sa este de doar 4,3  Kg și dispune de două roți, ce permit utilizatorului să îl deplaseze cu ușurință. Are un cablu de 6 m, ce vă permite să aspirați o suprafață de 9,2m.

Dacă vă gândiți la întreținerea lui, ei bine nu pot decât să spun că deși în mod normal este un proces tare neplăcut, ce te poate umple de praf, în cazul acesta nu este nevoie decât să scoateți recipientul de praf și să îl turnați în coșul de gunoi. Nimic mai simplu. În concluzie casa va fi lună în doar câteva minute, și fără un efort prea mare.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • nu are sac,
  • preț,
  • eficiență

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de asipare
Accesorii
Greutate

Samsung SC4550 este un aspirator fără sac ușor de folosit, și totodată extrem de eficient. Casa va fi lună în câteva minute și fără un efort prea mare.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.