Samsung RS7547BHCSP/EF – rafinament și eleganță

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 10
Design - 10
Performanțe - 9.4

9.8

O alegere Smart

Samsung RS7547BHCSP/EF este o combină frigorifică Side by Side, bine compartimentată, cu afișaj digital pe ușa congelatorului, ce îți indică toate detaliile de care ai nevoie.

Vezi în magazin
User Rating: 3.83 ( 2 votes)

Combinele frigorifice Side by Side mă duc cu gândul la filmele americane, cu familiile cu mulți copii. Îmi plac foarte tare, sunt elegante, rafinate și dacă ai spațiul necesar pentru un asemenea electrocasnic, dar și un buzunar potrivit pentru o astfel de achiziție, atunci clar va fi o plăcere să-i tot deschizi ușile. Răsfoind ofertele magazinelor am dat peste Samsung RS7547BHCSP/EF, un model ce poate fi achiziționat la prețul de aproximativ 3399 lei (verifică preț actualizat), un preț bun, având în vedere calitățile sale.

Combina frigorifică poate fi găsită și în oferta magazinelor Flanco și evoMAG.

Din punct de vedere al designului, combina frigorifică este un model rafinat, extrem de elegant, ce completează stilul modern al oricărei bucătării. Combina frigorifică de dimensiuni generoase(178.9 x 91.2 x 75.4) este din inox. Ce îmi place la ea, este afișajul digital ce îți indică tot ceea ce trebuie să știi cu privire la starea frigiderului. Mai exact, te anunță când este cazul să schimbi filtrul, îți indică temperatura atât din frigider, cât și din congelator, îți permite să setezi modul vacanță, tot de aici poți distribui și apa sau gheață, căci vine cu un dispenser integrat. Clar, este genul de frigider pe care mi-l doresc pentru viitoarea mea bucătărie.

Poze cu Samsung RS7547BHCSP/EF

Samsung RS7547BHCSP/EF

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Modelul Side by Side al coreenilor are o capacitate totală de 537 l, din care 361 l revine pentru frigider, iar 176 l, pentru congelator.

Frigiderul este compartimentat cu 4 rafturi din sticlă securizată și două sertare pentru legume și fructe, iar pe ușă se găsesc 4 suporturi. Congelatorul este compartimentat în 3, plus două sertare pentru carne, pește etc. Chiar și pe ușă vei găsi 3 suporturi, pentru a așeza diferite pachete de dimensiuni mai mici.

Se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, cu un consum energetic de 442kWh/an. Da, consumă ceva ”măgăoaia”, dar având în vedere capacitatea sa, nu cred că cifra reprezintă o surpriză pentru cineva. Aș spune chiar că mă așteptam la un consum mai mare. Cu siguranță și iluminarea interioară LED reduce destul de mult consumul. Mai ales că emit, mai puțină căldură decât becurile convenționale, ceea ce înseamnă că frigiderului îi este mult mai ușor să mențină o temperatură scăzută.

Atât frigiderul, cât și congelatorul sunt dotate cu tehnologia No Frost, ceea ce înseamnă că nu vei mai pierde timpul să le dezgheți manual. No Frost presupune că aerul circulă, iar vaporii de apă sunt evacuați, împiedicând formarea de gheață în interiorul combinei frigorifice.

Combina este dotată chiar și cu sistemul sonor de avertizare pentru ușa deschisă. Neatenția va fi semnalată de acum înainte, iar ușile nu vor mai rămâne deschise. Mâna sus cine nu a uitat cel puțin o dată ușa frigiderului deschisă. Eu o voi ridica prima.

Modelul Samsung este și unul foarte silențios, atinge doar 39 dB. Având în vedere că 40 dB echivalează cu liniștea dintr-o librărie, vă las pe voi să decideți dacă avem de-a face cu un model zgomotos sau nu.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design extrem de rafinat,
  • iluminare LED,
  • silențioasă,
  • afișaj digital,
  • No Frost,
  • bine compartimentată

Contra:

  • prețul

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.