Samsung pregătește lansarea unui nou smartphone cu clapetă!

La mare căutare în anii 2000, telefoanele cu clapetă, au fost treptat înlocuite de smarthone-uri, ce au funcții tot mai complexe și mai atractive, cu un design tot mai futurist și mai aproape de perfecțiune.

w2018

Cu toate acestea se pare că brandurile de top plănuiesc să readucă în atenția noastră telefoanele mobile cu design flip-flop. Dacă Motorola plănuiește o relansare a lui Motorola V3, iată că Samsung pune la cale lansarea unui nou model, ce va purta numele W2018, o variantă cu tastatură Qwerty a lui Galaxy S8. Potrivit celor de la Android Authority, acesta va veni cu un body metalic foarte calitativ.

Display-ul de 4,2 inch va avea o rezoluție Full HD. La interior telefonul va fi antrenat de un procesor Snapdragon 821 AB. Vine cu o memorie RAM de 4 GB și 64 GB spațiu de stocare și un acumulator de 2300 mAh. Camera principală va fi de 12 MP, iar cea secundară de 5 MP. Telefonul nu va rula ultima versiune de Android, ci vine cu Android Marshmallow.

Samsung W2018 va fi disponibil în primă fază doar pentru piața din China, și se pare că lansarea lui ar fi destul de aproape, acesta obținând deja certificarea TENAA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.