Samsung se pregătește de lansarea primului smartphone pliabil

galaxy x

Samsung plănuiește să înceapă 2018 în forță, lansând un nou smartphone, despre care am tot auzit zvonuri anul acesta. Este vorba despre Galaxy X, primul smartphone pliabil, ce ar putea fi prezentat în ianuarie la CES 2018.

Chiar CEO-ul companiei a dat un comunicat de presă în septembrie, legat de această lansare: “Avem în plan adoptarea unui display pliabil în scurt timp. În prezent întâmpinăm ceva dificultăţi tehnologice care nu ne permit încă comercializarea unui astfel de device. Vom lansa un device pliabil când vom fi complet pregătiţi, iar acest lucru se va întâmpla anul viitor.” declară Koh Dong-Jin presei din Coreea de Sud.

galaxy-x Odată cu obținerea brevetului, pentru realizarea smartphone-ului revoluționar, pe internet deja a apărut o pagină dedicată lui Galaxy X. Noul telefon a fost înregistrat cu numărul SM-G888N0.

Se pare că noul smartphone va semăna cu un telefon cu clapetă, doar că va avea două ecrane tactile, iar unul dintre ele va fi flexibil.

galaxy-x

 

Încă din 2013, Samsung a prezentat un prototip cu ecran flexibil, pe care cu toții îl așteptăm cu nerăbdare. Ar însemna un salt spectaculos în ceea ce privește industria smartphone-urilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.