Samsung lansează noua gamă de televizoare QLED 2020 4K și 8K în România!

Așa cum ne-am obișnuit de aproximativ 4 luni de zile, Samsung și-a prezentat gama de televizoare QLED 2020 în cadrul unui eveniment online. Tot aici ne-a făcut cunoștință și cu noile modele Lifestyle, o serie de televizoare premium, ce vin echipate cu tot ce a avut Samsung mai bun de oferit la momentul actual, astfel încât să satisfacă și cele mai exigente cerințe. Așadar iată cu ce ne surprinde Samsung anul acesta:

Samsung QLED 8K

Este printre primele game de televizoare care acceptă redarea de conținut nativ 8K. Fiecare model din gamă îndeplinește cerințele Asociației 8K, precum și CTA 8K Ultra HD Display Definition. Noua gamă include 3 modele: QLED Q950, QLEDQ800 și QLED Q700.

Samsung QLED 4K

Televizoarele din gama aceasta au la bază tehnologia Quantum Dot, care oferă 100% volum de culoare și tehnologia AI Upscaling, care convertește automat continutul la calitate 4K, indiferent de sursa acestuia.

Gama Lifestyle: The Serif și The Frame

Aceasta este gama de top de anul acesta, cea care duce tehnologia la rang de artă. The Frame aduce imaginile la viață cu detalii și textură incredibile. Ce îl diferențiază de un televizor clasic? Faptul că utilizatorul poate alege orice imagine pentru fundal, un tablou sau o pictură celebră.

The Serif pe de altă parte are o formă atipică, de șevalet, ce se integrează perfect cu mediul ambiental, putând fi așezat oriunde în locuință. Atunci când este oprit, acesta afișează la alegere imagini inspirate din natură, imagini pe care le poți găsi în Ambient Mode.

„Credem că orice consumator poate găsi un televizor din gama QLED 2020 care să se potrivească cu nevoile lui de consum, cu stilul de viață, dar și cu design-ul interior din locuința lui. Gama QLED 2020 reflectă angajamentul pe care și-l asumă Samsung de a fi la vârful inovației în industrie și de a oferi consumatorilor cea mai bună experiență cu televizorul lor, în confortul propriei case”, a declarat Victor Armășelu, Head of Consumer Electronics Samsung Electronics Romania si Bulgaria.

Cel mai probabil gama 4K va fi cea mai vândută. Tot mai mulți utilizatori optează pentru televizoarele 4K în ultimii ani. De altfel au devenit și mai accesibile la preț și ușor, ușor începe și conținutul 4K să fie tot mai des întâlnit…Televizoarele 8K și cele din gama Lifestyle sunt modelele de top, care vor avea și prețuri foarte mari. Din ce am înțeles cele din gama Lifestyle ajung și la 60.000 euro…ceea ce înseamnă că nu va fi bătaie mare pe ele…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.