Samsung lansează Galaxy A53 și Galaxy A33. Seria „best buy” de anul acesta este aici!

Samsung și-a anunțat cele două noi modele ale seriei de buget Galaxy A de anul acesta: Galaxy A33 5G și Galaxy A53 5G. Ca și în anii anteriori acestea, împreună cu Galaxy A73 vor fi probabil smartphone-urile cel mai bine vândute în 2022.

Cu un preț accesibil și specificații bune, telefoanele au toate șansele să cucerească publicul tânăr, cel pe care și producătorul sud-coreean îl țintește de fapt cu această categorie de telefoane.

Galaxy A53 5G

Design-ul nu este neapărat diferit față de cel al modelului de anul trecut. Avem în continuare un capac din plastic. Vine în 4 nuanțe: negru, alb, albastru și portocaliu. Certificarea IP67, de rezistență la apă și la praf este și ea prezentă.

Ecranul AMOLED de 6,5 inch are o rezoluție Full HD+ și cu un refresh rate de 120 Hz. La interior, procesorul este un octa-core de 2,4 GHz. Procesorul lucrează în tandem cu 6 sau 8 GB de RAM și 128 sau 256 GB stocare internă, cu posibilitatea suplimentării printr-un card micro SD

În ceea ce privește camera, aici telefonul primește cu un ansamblu de 4 senzori, ce include: unul principal de 64 MP cu stabilizare optică, unul ultra-wide de 12 MP, unul macro de 5 MP și unul de adâncime de 5MP, ca și modelul de anul trecut.

Bateria de 5000 mAh se pare că ar fi suficient pentru a asigura o autonomie de până la 2 zile.

Galaxy A33 5G

Galaxy A33 este modelul mult mai accesibil al seriei A, ce se lansează odată cu Galaxy A53.
Vine cu un ecran mai mic față de A53, 6,4 inch. Ecran Super AMOLED Full HD +, dar de această dată rata de refresh este de 90 Hz. Certificarea de rezistență la apă și la praf este prezentă și ea.

Se pare că ar veni cu același procesor ca și fratele mai mare, doar că aici lucrează în tandem cu 6 sau 8 GB de RAM și 128 sau 256 GB stocare internă.

În ceea ce privește camera foto avem diferențele cele mai mari, un ansamblu de 4 senzori, ce include: un senzor wide principal de 48 MP, unul ultra wide de 8 MP, unul macro de 5 MP și unul pentru adâncime de 2 MP.

Capacitatea bateriei este și în acest caz tot de 5000 mAh, doar că având de-a face cu un ecran mai mic s-ar putea ca autonomia să fie puțin mai mare față de A53.

Galaxy A53 v-a intra pe piața din Europa cu un preț de plecare de 450 euro, începând cu data de 1 aprilie, iar pentru Galaxy A33 deocamdată nu avem un preț recomandat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.