Samsung I9301 GALAXY S3 Neo – smartphone-ul complex la preț bun

Calitatea funcțiilor de pe smartphone a început să atingă valori destul de mari chiar și pe modelele care nu sunt de vârf, iar acest lucru nu poate decât să bucure iubitorii de tehnologie. Samsung I9301 GALAXY S3 Neo este un telefon inteligent care integrează aproape toate funcțiile pe care ți le-ai putea dori, totul la un preț de aproximativ 799 lei(verifică preț actualizat), având un raport calitate preţ foarte bun. Modelul se remarcă prin procesorul puternic, memoria RAM suficientă, capacitatea mare de stocare, ecranul calitativ și funcțiile numeroase (foto, GPS etc). Telefonul se mișcă bine în orice aplicație și are o interfață reușită. Autonomia este și ea bună, așa că pachetul este unul foarte atractiv.

Terminalul mobil poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco, Altex și Evomag.

Designul acestuia este unul foarte plăcut, atrăgând în primul rând prin senzația foarte confortabilă atunci când este ținut în mână și prin culoarea albastru metalizat. Liniile sunt rotunjite, iar aspectul este elegant. Modelul are dimensiunile de 70.6 x 136.6 x 8.6 mm și o greutate de 133 de grame. În partea de jos a ecranului vei găsi un buton pentru pagina Home.

Poze cu telefonul

Samsung I9301 GALAXY S3 Neo

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 4.8 inch și o rezoluție AMOLED HD de 720 x 1280 pixeli. Imaginile au o calitate superioară și sunt redate în 16 milioane de culori. Controlul este unul bun, ecranul fiind destul de sensibil la atingere.

Partea la care strălucește cel mai tare smartphone-ul este însă cea a performanței. Întâlnim așadar un procesor Quad Core de 1.4 Ghz care îl scoate în evidență în fața altor modele. Procesorul performant permite rularea oricărui tip de aplicație sau de joc, fără sacadare și la un timp redus de așteptare. Apoi, memoria RAM este de 1.5 GB, susținând foarte eficient procesorul și asigurând un multitasking cursiv. Aplicațiile pot fi redate în ferestre de tip pop-up, permițând, de exemplu, să urmărești un videoclip într-o fereastră, în timp ce scrii un mesaj în alta.

Sistemul de operare este Android 4.4.2 KitKat, așa că vei beneficia de toate update-urile aduse interfeței, consumului și de funcțiile noi. Capacitatea de stocare este de 16 GB, fiind mai mult decât generoasă. Aceasta poate fi extinsă până la 64 GB printr-un card microSD.

Smartphone-ul acordă o atenție deosebită fotografiilor, așa că ai la dispoziție două camere foto și numeroase opțiuni de personalizare. În plus, acesta poate realiza 8 cadre automat la o singură apăsare, recomandându-ți-l pe cel mai potrivit dintre ele. Camera foto principală are o rezoluție de 8 MP, iar cea secundară are o rezoluție de 1.9 MP. Pentru redarea multimedia sunt recunoscute zeci de formate video, foto și audio.

Mai ai la dispoziție un GPS cu A-GPS, un accelerometru, un senzor geomagnetic, un giroscop, un senzor de lumină ambientală RGB și un barometru.

Pentru transferul de date și alimentare vei găsi un port micro-USB, iar pentru conectarea căștilor o intrare audio. Există, bineînțeles, și tehnologiile Bluetooth și Wireless. Bateria are 2100 mAh, oferind o autonomie decentă. Durata de așteptare în regim 3G este de 750 de ore.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • funcția S Beam,
  • procesor Quad Core,
  • display Super Amoled HD,
  • Android Kit Kat,

Contra:

  • uneori se blochează

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul gadget-review.ro

Design - 8.7
Performanțe - 8
Display - 8.1

8.3

O alegere avantajoasă

Samsung I9301 GALAXY S3 Neo este un smartphone finuț, cu specificații destul de bine puse la punct, ce se vor potrivi unui utilizator fără foarte multe pretenții.

Vezi detalii
User Rating: 3.52 ( 8 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.