Acasă » Telefoane mobile » Telefon mobil Samsung i9105 Galaxy S II Plus

Telefon mobil Samsung i9105 Galaxy S II Plus

Samsung este compania producătoare de telefoane mobile cea mai în vogă în acest moment, chiar și peste rivala de peste ocean, Apple. Acest lucru se datorează faptului că vine cu telefoane noi și extrem de performante, cum este nou lansatul Galaxy S4, dar și pentru că vine cu versiuni mai ieftine, dar aproape la fel de performante, precum acest acest telefon mobil Samsung i9105 Galaxy S II Plus, care este „fratele” mai mic al mult mai celebrului Galaxy SII.

Galaxy SII Plus este un telefon din gama medie, ideal pentru acele persoane care deţin un smartphone de ceva vreme, dar doresc să îl înlocuiască cu unul nou şi mult mai performant, dar pe care să nu ofere o avere. Iar Galaxy SII Plus poate fi cu siguranţă varianta ideală, având în vedere că este un telefon Samsung, deci, de calitate superioară şi poate fi achiziţionat în acest moment la preţul de doar 1199.99  lei (verifică preț actualizat), un preţ nu foarte mic, dar nici exagerat de mare, ci perfect pentru acele persoane care ştiu ce înseamnă un smartphone şi ştiu să-şi ridice nivelul aşteptărilor conform preţului. Iar acest Samsung cu siguranţă va atinge toate aşteptările.

 

Poze cu telefon-ul mobil Samsung i9105 Galaxy S II Plus

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Este un telefon performant datorită în primul rând display-ului care este un Super AMOLED WVGA Plus, ce oferă imagini de o calitate foarte bună cu o rezoluţiei de 480 x 800 pixeli. Ecranul montat pe acest telefon are dimensiunea de 4,3 inch, ideală pentru a putea citi ştirile dimineaţa în drum spre serviciu, de a urmări un clip pe Youtube fără a avea probleme în a înţelege toate detaliile şi este extraordinar de practic, mesajele putând fi tastate într-un timp foarte scurt.

Galaxy SII Plus vine echipat cu un procesor performant Dual Core, ce rulează cu o frecvenţă de 1.2 GHz, ridicându-se foarte aproape de nivelul procesoarelor de pe telefoanele nou lansate. În ceea ce priveşte spaţiul de stocare intern, acest telefon deţine 8 GB, îndeajuns pentru a descărca toate aplicaţiile necesare fără a mai avea nevoie de spaţiu suplimentar. Stă relativ bine şi cu memoria RAM, având inclus 1 GB RAM.

Camera foto este una foarte bună, având un sezor de 8 MP, rezoluţia maximă a unei fotografii putând fi de 3264 x 2448 pixeli. Deţine şi o cameră secundară de 2 MP. Pe partea de conectivitate, Galaxy SII Plus stă de asemenea foarte bine, deţinând funcţia bluetooth versiunea v4.0. Se poate conecta la internet prin tehnologa wireless. În plus, are un port MicroUSB 2.0 şi un port Jack 3.5 mm.

Sistemul de operare pe care rulează acest telefon este Android 4.1 Jeallybean, una dintre ultimele versiuni ale OS construit de către cei de la Google.

Păreri pro şi contra

Pro

  • procesorul foarte bun
  • raportul calitate-preţ foarte bun
  • camera foto de 8 MP

Contra:

  • bateria se consumă relativ repede

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Display
Performanţe

Bun

Telefonul mobil Samsung i9105 Galaxy S II Plus este un gadget cu un aspect simplist şi elegant, plăcut ochiului, cu o formă perfectă pentru a fi utilizat cu uşurinţă chiar şi cu o singură mână.

User Rating: 3.55 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.