Telefon mobil Samsung I9070 Galaxy S Advance

Cu siguranță nu ne permitem cu toții un telefon de ultimă generație, care să vină cu un procesor mai bun decât a-l laptopului din dotare și care să aibă și un preț cât două salarii de nivel mediu din România. Pentru cei care nu pot accesa smartphone-uri cu specificații tehnice care până nu de mult erau de domeniul fantasticului, Samsung este compania care vine în întâmpinarea acestora și prezintă un smartphone de gamă medie, Samsung I9070 Galaxy S Advance.

Acest telefon este unul dintre cele mai bine vândute telefoane cu preț accesibil nu numai a celor de la Samsung, ci la nivel general. Este un telefon ideal pentru persoanele care au mai avut contacte cu un smartphone, dar nu doresc să investească o mică avere în telefoane mobile de gamă high-end. Prețul pentru un Samsung Galaxy S Advance este de 950 lei (verifică preț actualizat), în acest moment.

Poze cu telefon-ul mobil Samsung Galaxy S Advance

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Display-ul este unul foarte bun, fiind de tip Super AMOLED, având o rezoluție de 480 x 800 pixeli și se prezintă cu nu mai puțin de 16 milioane de culori. Diagonala ecranului este de 4.0 inch, ideală pentru a fi manevrat cu o singură mână, dar și pentru a se tasta foarte repede.

Sub carcasă se ascunde un procesor U8500 Dual Core tactat la o frecvență bună, de 1 GHz, îndeajuns pentru a rula orice aplicație dorești și fără a se observa întârzieri evidente. Tot un punct forte este și memoria RAM care vine cu 768 RAM, ceea ce ajută aplicațiile să ruleze mai eficient.

În ceea ce privește spațiul de stocare, având în vedere că este un telefon din gama medie de performață, 8 GB sunt absolut de ajuns pentru utilizatorul ce va deține un Galaxy S Advance. Iar dacă totuși va exista un utilizator al acestui smartphone ce îşi va dori un spațiu de stocare mai mare, îl va putea suplimenta până la 32 GB cu ajutorul unui card MicroSD.

Camera foto este perfectă pentru gama aceasta de telefon mobil, având un senzor de 5.0 MP, ce realizează fotografii la o rezoluție de 2592 x 1944 pixeli. De asemenea,  Galaxy S Advance mai vine echipa și cu o cameră secundară de 1.3 MP.

Pe partea de conectivitate deține, ca aproape orice alt smaprthone, tehnologia Bluetooth. Se poate conecta la internet prin funcția wireless. În plus, are un port MicroUSB 2.0 și un port jack 3.5 mm pentru cei care doresc să asculte muzică.

Sistemul de operare ce rulează pe smartphone-ul Samsung Galaxy S Advance este Android 2.3 Gingerbread.

Păreri pro şi contra

Pro

  • display-ul de 4 inch Super AMOLED
  • spațiul de stocare îndeajuns
  • aspect plăcut

Contra:

  • sistemul de operare vechi

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Display
Performanţe

Bun

Pentru început se merită a fi menționat faptul că este un telefon cu un desing în linii simple, fără aspecte care să-l scoată în evidență, dar foarte plăcut la prima vedere. Este un telefon cu un aspect gândit pentru acele persoane care nu văd un telefon mobil ca fiind cel mai de preț lucru pe care-l dețin.

User Rating: 4.75 ( 2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.