Telefon mobil Samsung I8190 Galaxy S3 Mini

Astăzi vom vedea ce ne oferă telefonul mobil Samsung I8190 Galaxy S3 Mini. Telefonul vine ca o variantă mai mică a telefonului Samsung Galaxy S3, dar totodată la un preţ mai mic şi mai accesibil pentru mai mulţi iubitori de smartphone-uri. Telefonul vine la un preț modic de aproximativ 920 lei (verifică preț actualizat), destul de decent zic eu pentru un astfel de gadget.

Design-ul rotunjit la colțuri, dimensiunile nu foarte mari dar nici foarte mici încât să îl pierzi prin buzunar îl fac să stea perfect în palmă în ciuda faptulul că este destul de  glossy la prima vedere și îți dă o impresie de alunecos. Putem spune că este fratele mai mic al lui Samsung Galaxy S3, puţin mai mic, dar ceva mai gros decât acesta.

Cumpără acum cu transport gratuit

Poze cu telefonul mobil Samsung I8190 Galaxy S3 Mini

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Telefonul mobil Samsung I8190 Galaxy S3 Mini vine cu un chipset Nova Thor U8420, ce este format din procesorul Dual-Core Cortex A9, tactat la 1.0 GHz şi procesorul grafic Mali 400, la care adăugăm 1 GB RAM şi un spaţiu de stocare de 8 GB, pe care îl puteţi extinde până la până la 32 GB cu un card Micro SD.

Displayul de 4 inch este de tip Super Amoled, iar cele 16 milioane de culori oferă o exerienţă bogată de vizionare. Dimensiune este optimă pentru a vă permite să manevraţi telefonul cu uşurinţă, cu o singură mână, iar rezoluţia este de 480 x 800 şi oferă o densitate de 233PPI.

Ca și conectivitate pot spune că dispune de aproximativ toate tehnologiile actuale pentru un smartphone: Wi-Fi, Bluetooth, DLNA, Wi-Fi Hotspot şi micro USB. Și la capitolul foto/video stă destul de bine , având o cameră cu un senzor de 5MP cu bliţ şi autofocus ce va realiza fotografii bune chiar și în medii cu o lumină ambientală redusă. Filmarea se face la o rezoluție maxima VGA cu 30 de cadre pe secundă.  Autonomia este dată de bateria Li-Ion de 1500mAh ce asigură o durată de convorbire de până la 14 ore în modul 2G şi 7 ore în modul 3G. Utilizează un sistem de operare Android v4.1 Jelly Bean.

Specificațiile tehnice complete

Păreri pro şi contra

Pro

  • design,
  • preţ
  •  Wi-fi

Contra:

  • este mai gros decât S3 şi nu se păstrează chiar aceleaşi materiale

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Display
Performanțe

Samsung I8190 Galaxy S3 Mini este un telefon bun ce vine cu sistem de operare Android Jelly Bean și care oferă destul de multe pentru prețul lui, putând fi comparat lejer cu telefoane mult mai scumpe.

User Rating: 4.92 ( 3 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.