Samsung Gear 360 – este camera capabilă de înregistrări la 360 grade

gear 360

Samsung Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge nu au fost sigurele surprize ale serii din partea gigantului corean. Sud-Coreeni au lansat și un gadget dedicat realității virtuale, și anume Samsung Gear 360.

La doar câteva ore distanță după ce LG și-a lansat camera ce este capabilă să înregistreze la 360 grade, Samsung a prezentat camera Gear 360, prezentare ținută chiar de fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, ocazie cu care a prezentat și viziunea lui pentru viitorul rețelei de socializare. Clipurile la 360 de grade vor fi următorul pas pentru Facebook. În felul acesta prietenii din listă nu vor mai rata nici un detaliu important din viața ta, chiar dacă nu sunt prezenți lângă tine.

Noua cameră Samsung, este de mici dimensiuni, este rotundă și te va ajuta să oferi imagini la 360 de grade pentru a-i face părtași pe cei dragi la experiențele trăite.
Viitorul imaginat de fondatorul Facebook ar putea produce un boom în ceea ce privește popularitatea noului device al sud-coreenilor.

Camera vine echipată cu 2 senzori a câte 15MP, având capacitatea de a realiza fotografii în format fisheye. Filmează la o rezoluție de 3840 x 1920 pixeli. Filmările pot fi în buclă, dar și time lapse.

Camera va fi compatibilă numai cu cele mai noi smartphone-uri Samsung. Din a două jumătate a anului, Samsung Gear 360 va fi disponibilă pentru utilizatori.

gear 360

gear 360

gear 360

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.