Samsung Galaxy Tab 4 T235 – tableta 3G cu memorie de 8 GB

Samsung Galaxy Tab 4 T235 este varianta de 8 GB a modelului popular de tabletă lansat de coreeni în 2014. Tableta oferă o serie de dotări foarte atractive, care o fac ideală pentru o categorie largă de utilizatori, inclusiv tineri, copii, șoferi etc. Are un preț de aproximativ 800 lei (verifică preț actualizat), fiind o tabletă foarte atractivă, potrivită atât pentru divertisment, cât și pentru menținerea conexiunii la conturile de lucru sau pentru navigare. Modelul are un design atractiv și beneficiază de o configurație performantă, oferind astfel un nivel ridicat de calitate.

Designul tabletei este unul foarte atractiv, aceasta având o construcție subțire și elegantă. Modelul are dimensiunile de 186.9 x 107.9 x 9 mm și este ușor de folosit cu o singură mână, având în același timp o greutate de doar 276 de grame și o priză bună în mână. Carcasa este neagră și se remarcă mai ales spatele prevăzut cu suprafața din imitație de piele. Textura ușoară creează o senzație plăcută la atingere.

Poze cu tableta

Samsung Galaxy Tab 4 T235

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul este de tip TFT și are 7 inch, iar imaginile sunt redate la rezoluția de 1280 x 800 pixeli și beneficiază în același timp de culori atractive.

Ecranul HD face procesarea mai ușoară, așa că procesorul Quad Core Cortex A7 de 1.4 GHz oferă un randament foarte bun și susține o utilizare cursivă. Acesta este însoțit de o memorie RAM de 1.5 GB și un chipset video Mali 400 MP4. Sistemul de operare Android v4.4.2 KitKat rulează fluid și fără lag. Se remarcă prezența funcției MultiWindow care permite realizarea unui multitasking eficient, astfel că vei putea să verifici emailul în timp ce urmărești un film.

Capacitatea de stocare este de 8 GB, memoria internă putând fi extinsă până la 64 GB printr-un card microSD.

Performanța tabletei este ridicată, aceasta putând face față unei utilizări intense și oferind atât un divertisment de calitate, cât și posibilitatea partajării rapide de conținut sau menținerii la curent cu email-urile, conturile Dropbox, Facebook, Twitter etc.

Tableta beneficiază de GPS cu Glonass, fiind astfel potrivită și pentru șoferi. Modelul beneficiază de asemenea de geo-tagging și accelerometru.

La nivel multimedia, sunetul are o calitate bună, fiind puternic și fără distorsiuni, iar camerele foto sunt destul de atractive. Camera principală are 3.2 MP, iar cea secundară pentru apeluri video pe Skype are 1.3 MP, existând mai multe opțiuni de personalizare a fotografiilor.

Funcția Samsung Link permite partajarea conținutului multimedia pe toate dispozitivele Samsung din casă, ceea ce se dovedește util pentru share-uirea fotografiilor și videoclipurilor cu cei dragi sau urmărirea acestora pe ecranul mare al televizorului Samsung.

Tableta are o baterie Li Polymer de 4000 mAh și poate reda până la 10 ore de videoclipuri continuu.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant, ușor și compact
  • performanță bună susținută de un echilibru la nivelul dotărilor
  • sunet puternic
  • camere foto atractive
  • autonomie bună

Contra:

  • ecranul putea fi mai performant

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-review.ro

Design - 8.3
Display - 8.2
Performanțe - 8.3

8.3

O alegere accesibilă

Samsung Galaxy Tab 4 T235 este o tabletă ce utilizează Android KitKat, cu specificații destul de bune, ce poate fi găsită la un preț accesibil.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.