Tableta Samsung Galaxy Tab 3

Eşti în căutarea unei tablete puternice cu specificaţii extraordinare? Atunci se poate spune că ai gasit ceea ce căutai în Tableta Samsung Galaxy Tab 3. Aceasta vine cu un preţ de aproximativ 1700 lei(verifică preț actualizat), acceptabil aş spune eu, ce promite performanţe foarte bune comparativ cu tabletele ce au preţuri similare.

Destul de mică şi de uşoară, cu siguranţă se va strecura în geanta ta pentru a te însoţi indiferent de destinaţie. Aşa cum ne-a obişnuit producătorul corean, atât în privinţa smartphone-urilor, cât şi în privinţa tabletelor, seria Galaxy are carcasă de plastic, un plastic calitativ şi glossy. Faţă de modelul anterior tableta este mai subţire, mai îngustă şi are o ramă mai mică pentru o manevrare mult mai uşoară.

Cumpără acum cu transport gratuit

Poze cu tableta Samsung Galaxy Tab 3

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Are un procesor Dual Core tactat la o frecvenţă de 1,5 GHz şi poate face faţă cu brio oricărei sarcini, fie că este mai solicitantă sau mai uşoară. Dacă ţinem cont de preţ, este de înteles faptul că are un ecran capacitiv şi cu suport multi-touch. Display-ul este de tip TFT(Thin Film Transistor) – pentru un contrast mai bun şi are o rezoluţie de 1280 x 800 şi o dimensiune de 8 inch.

În ceea ce priveşte memoria RAM, Samsung Galaxy Tab 3 vine cu 1536 MB DDR3 şi 16 GB memorie flash integrată, suficient pentru a testa tot felul de aplicaţii. La capitolul conectivitate, acum vă puteţi bucura de confortul a două camere WEB: de 1,3MP cea frontală şi de 5.0MP cea de pe spate, ce vă vor ajuta să aveţi coversaţii mult mai plăcute cu cei dragi. Dispune de un port USB 2.0, un port Jack 3,5mm pentru cei ce vor spre exemplu să asculte melodii fără a-i deranja pe cei din jur şi un card de memorie SD ce poate avea o capacitate maximă de 32 GB. Pe partea de comunicaţii, tableta se poate conecta la Internet prin tehnologia wireless.

Bateria este un alt punct forte al acestui gadget, deoarece are o autonomie de până la 10 ore de funcţionare în cazul în care urmăriţi clipuri video. Iar sistemul de operare ce rulează pe Samsung Galaxy Tab 3, este Android Jelly Bean 4.2.

Specificațiile tehnice complete

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • ecran capacitiv cu suport multi-touch,
  • suport flash,
  • autonomia

Contra:

  • nu are bluetooth

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanţe
Display

Bun

Tableta Samsung Galaxy Tab 3 este un gadget ce se poate dovedi un real suport de zi cu zi indiferent, că ne place să ne jucăm sau să testăm diferite aplicaţii mai solicitante.

User Rating: 4.7 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.