Samsung Galaxy S8 – așa va arăta mult așteptatul flagship al coreenilor

Update 8.03

Nicio zi fără o știre despre Galaxy S8. O nouă fotografie, ce vine de la gadget leaking blog Slash Leaks, dezvăluie cum vor arăta atât Galaxy S8, cât și Galaxy S8+. Site-ul menționează și faptul că fotografia provine dintr-o sursă anonimă, așa că nu-i putem acorda credibilitate 100%. Totuși, dacă ar fi să o comparăm cu fotografia postată de Evan Blass, în urmă cu câteva zile, nu aș putea spune că sesizăm diferențe la prima vedere. Din contră se confirmă ideea unui Galaxy S8 fără butonul fizic Home, rama incredibil de subțire, dar și celelalte detalii de aspect.

Cel mai notabil aspect în ceea ce privește fotografia de astăzi ar putea fi dimensiunile lui Galaxy S8 și Galaxy S8 Plus. Se pare că prima variantă va avea un display de 5,8 inch, iar cea de-a doua va ajunge la o diagonală de 6,2 inch. Deși rama îngustă le va ajuta să pară ceva mai micuțe, este clar că vom avea de-a face cu două device-uri cu dimensiuni considerabile.

samsung Galaxy S8

7.03

Încă o lună până la lansarea lui Glaxay S8 și se pare că avem prima fotografie cu mult așteptatul smartphone al coreenilor. Imaginea a fost urcată pe internet de Evan Blass, una dintre cele mai credibile surse atunci când vine vorba de zvonuri despre device-uri.samsung-galaxy-s8

După cum se poate vedea în imagine, coreeni de la Samsung urmează să lanseze un terminal mobil cu un design fresh, fără butonul fizic Home, cu o ramă mult mai subțire față de Galaxy S7. Se păstrează în continuare marginile curbate de la modelul Edge, însă nu se știe unde va fi încorporat senzorul de amprentă. Rămâne de văzut dacă va fi integrat sub ecran sau pe spatele telefonului.

Imaginea nu vine la pachet cu informații despre specificațiile tehnice ale telefonului, însă mai este suficient timp până la lansare încât să aflăm măcar o parte dintre caracteristicile următorului flagship Samsung. Prezentarea oficială a smartphone-ului va fi pe data de 29 martie, într-un eveniment desfășurat simultan la New York și Londra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.