Totul despre noul Samsung Galaxy S6

Samsung-galaxy-s6Doar câteva zile ne mai despart de lansarea smartphone-ului Samsung Galaxy S6. Pe data de 1 martie, în cadrul evenimentului de tehnologie Mobile World Congress de la Barcelona, compania coreană va dezvălui în mod oficial noul device din seria Galaxy.

Deja au apărut mici detalii legate de felul în care va arăta smartphone-ul și ce fel de specificații tehnice va avea. Pe site-ul operatorului nord-american T-Mobile a apărut deja o primă imagine cu un smartphone Samsung cu ecran curbat, ce ne duce cu gândul la versiunea Edge, cu o carcasă metalică anodizată, ceea ce mă face să mă întreb dacă nu cumva noul Galaxy va împrumuta din caracteristicile celorlalte versiuni de succes de pe piață. Sau există posibilitatea ca odată cu lansarea noului Samsung Galaxy S6, să se lanseze o nouă versiune pentru Samsung Galaxy Edge. Totuși nu m-ar mira ca noul Galaxy să aibă marginile curbate. Cu siguranță ar reuși să capteze atenția pasionaților de gadgeturi ce s-au declarat dezamăgiți de versiunile anterioare.

În ceea ce privește designul și materialele folosite pentru noul device, Galaxy S6 se va diferenția de frații mai mici prin faptul că va avea o carcasă de aluminiu, așa cum întâlnim la Galaxy Note 4, ceea ce înseamnă că vorbim de o rezistență mai mare și de un aspect mult mai interesant. Ecranul Samsung Galaxy S6 va fi de aproximativ 5 inch și va avea o rezoluție de 2K.

Memoria RAM ajunge la 3GB, iar spațiul de stocare va fi de minim 16 GB. În ceea ce privește procesorul, cel mai probabil va fi un Snapdragon 810, mai ales că în ultimii ani Samsung a colaborat cu cei de la Qualcomm pentru procesoarele unor device-uri, precum Galaxy Note 4, etc. Sistemul de operare va fi cel mai probabil Android 5 Lollipop. Camera va fi capabilă să surprindă imagini mult mai clare pe timpul nopții, ceea ce înseamnă că discutăm de performanțe mult mai bune ăn spațiile slab iluminate.

Iată cum se preconizează că va arăta noul Samsung Galaxy S6.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.