Samsung Galaxy S6 Edge Iron Man- ediția limitată ce te va cuceri

samsung galaxy s6 edge iron manÎn urmă cu câteva săptămâni Samsung a lansat cel mai spectaculos smartphone de până acum, și anume Galaxy S6 Edge. Succesul vârfului de lance al companiei coreene, a atras după sine lansarea unei ediții limitate a terminalului mobil Galaxy S6 Edge Iron Man, ce va fi disponibil din 27 mai în Coreea de Sud, iar din iunie în Hong Kong și China.

Modelul se diferențiază de cel clasic în primul rând prin culorile sale, ce te duc cu gândul la eroul Iron Man, practic telefonul are culorile sale specifice. Nici pe partea de soft nu dezamăgește, smartphone-ul beneficiind chiar de o temă dedicată lui Iron Man.

Samsung Galaxy S6 Edge Iron Man vine într-o cutie extrem de elegantă, bineînțeles, și ea personalizată după eroul principal, ce conține pe lângă terminalul mobil și un încărcător wireless cu același design specific, plus o husă transparenetă, ce nu estopmpează sub nici o formă frumusețea telefonului.

Cu siguranță te întrebi la ce preț vei putea găsi smartphone-ul acesta. Ei bine trebuie să știi că Samsung Galaxy S6 Edge Iron Man va fi disponibil doar în versiunea de 64 GB și va costa aproximativ 1100 de dolari, un preț ce nu surprinde cu nimic, mai ales că vorbim de o ediție limitată spectaculoasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.