Un preţ mult prea mare pentru Samsung Galaxy S4 Mini

Galaxy S4 Mini


Dacă ne amintim de perioada în care a fost lansat Galaxy S3 Mini, cu siguranţă am putut observa cu toţii că a fost introdus pe piaţă la un preţ mult prea mare pentru specificaţiile sale, dar lucrul acesta s-a întâmplat datorită popularităţii de care se bucura Galaxy S3 la vremea respectivă. Anul acesta a fost lansat Galaxy S4 şi iată că asistăm la acelaşi fenomen din păcate. Samsung Galaxy S4 Mini a fost anunţat oficial pentru luna iulie, dar deja îl putem regăsi în oferta câtorva magazine din Marea Britanie la un preţ surprinzător de mare.

Ciudat este că în mod normal, specificaţiile de care se bucură acest dispozitiv nu sunt tocmai compatibile cu preţul său de aproximativ 460€, de unde putem deduce, că producătorul corean s-a bazat foarte mult pe popularitatea crescută a smartphone-ului predecesor Samsung Galaxy S4.

Galaxy S4 Mini vine cu un sistem de operare Android 4.2.2, şi se bucură de un display Super Amoled de 4,3inch, cu rezoluţie de 540 x 960. Procesorul este dual core, Krait 200, tactat la 1,8Ghz. Procesorul este completat de chipset-ul Qualcomm Snapdragon 400 MSM 8930. Deşi terminalul mobil se bucură de o parte din funcţiile Samsung Galaxy S4, totuşi preţul de lansare este destul de mare. Deocamdată sperăm ca acest preţ să mai scadă şi să devină ceva mai accesibil şi totodată să fie compatibil cu specificaţiile sale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.