Samsung Galaxy S23 va fi lansat pe data de 1 februarie într-un eveniment Unpacked!

Samsung anunță pe data de 1 februarie primul eveniment de anul acesta: Galaxy Unpacked unde cel mai probabil va fi anunțată noua serie de telefoane Galaxy S23. Mă așteptam să vedem această lansare înaintea târgului de tehnologie MWC din Barcelona. Cel puțin așa s-a obișnuit în ultimii ani.

Ce știm în momentul de față despre noua serie Galaxy S23

Evenimentul începe la ora 20:00, în San Francisco, iar în cadrul lui vor fi dezvăluite cele 3 telefoane ale seriei Galaxy S23. Atenția este îndreptată în zona de camere, așa cum era de așteptat și cum putem observa în teaser. Din fotografiile scăpate pe internet în ultima perioadă nu pare că vom vedea mari schimbări pe parte de design la noua generație de telefoane. Sper totuși să primim o nouă generație care se încinge mai puțin atunci când desfășori activități solicitante.

O nouă eră a inovației Galaxy e aici. Tehnologiile noastre oferă posibilități de neimaginat pentru utilizatorii din lumea întreagă. Noua serie Galaxy S demonstrează ce înseamnă experiența premium supremă. Suntem gata să setăm noi standarde pentru cuvântul „EPIC”.

Vino alături de noi să vezi ce ți-am pregătit!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.