Samsung Galaxy Note P600 – tableta care duce calitatea la un alt nivel

Producătorul coreean își propune ca tableta Samsung Galaxy Note P600 să facă orice utilizator mai productiv, creativ și mai fericit. Pentru aceasta, tableta a fost utilată cu cele mai avansate tehnologii care să ofere o experiență gata să concureze și cu experiența PC. Prețul tabletei este de aproximativ 1700 lei(verifică preț actualizat), și depășește un buget mediu dar, întrucât este adresată profesioniștilor și celor care țin cont de calitatea fiecărui aspect, acest lucru nu ar trebui să reprezinte o problemă.

Tableta poate fi găsită și în oferta magazinului Evomag.

Tableta are un design minimalist inovator. Spatele carcasei are aspect de piele, ceea îi oferă un look clasic elegant. Spațiul pentru ramă a fost redus, oferind o mai bună vizibilitate, iar cusăturile suplimentare sunt proiectate astfel încât să ofere o priză bună în mână și protecție suplimentară  față de zgărieturi și lovituri.

Poze cu tableta Samsung Galaxy Note P600

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Cu un display de 10.1 inch și o rezoluție incredibilă de 2560 x 1600 pixeli, tableta Samsung oferă imagini extrem de clare. Suportul pentru conținut Full HD de 1080p și densitatea de 299 pixeli per inch fac posibilă observarea celor mai mici detalii. Culorile sunt strălucitoare și vii, astfel încât fotografiile, videoclipurile, filmele, aplicațiile sau conținutul web  să se vadă însuflețite.

Displayul oferă suficient spațiu pentru efectuarea simultană a mai multor activități, inclusiv rularea mai multor aplicații în același timp. Astfel, playerul de filme poate fi utilizat concomitent cu aplicația pentru note sau o aplicație pentru desen poate fi folosită în același timp cu ascultarea unei melodii. Cu dimensiunile de 171.4 x 243.1 x 7.9mm și greutatea de 540 g, tableta este subțire și poate fi transportată ușor.

Calitatea vizuală ridicată este însoțită de o calitate a sunetului pe măsură. Sound Alive și Dolby Surround fac sunetul din jocuri, filme sau din melodiile preferate la fel de viu precum imaginile. Printre formatele audio suportate se numără MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR, AWB, FLAC, MIDI. Formatele video sunt la fel de numeroase, dintre ele amintind AVI, WMV, ASF, FLV, MKV, MP4, 3GP. Atât pentru formatele audio, cât și pentru cele video sunt disponibile codec-uri.

Funcția SPEN oferă numeroase opțiuni pentru desen, comenzi tactile și salvare de conținut. Prin urmare, tableta este ideală pentru studiu și lucru. La nivelul dotărilor tehnice, tableta are un procesor Quad-Core de 1.9 Ghz, însoțit de o memorie RAM DDR 3 de 3 GB. Prin urmare, orice joc sau aplicație nouă va rula extrem de fluid și se vor putea realiza activități în sistem multitasking fără nicio problemă.

Camera principală situată pe spate are 8 MP, ceea ce oferă imagini rezonabile. Camera secundară de 2.1 MP de pe fața tabletei face posibile convorbirile Skype. Capacitatea maximă de stocare este 64 GB prin card microSD. La nivelul conectivității, tableta beneficiază de Bluetooth 4.0 și Wi-Fi de mare viteză. Galaxy Note P600 are un port audio Jack de 3.5 mm și un port microUSB.

Bateria de 8220 mAh oferă o autonomie de până la 9 ore în cazul navigării pe internet prin Wi-Fi, 10 ore de redare video continuă și 122 de ore de redare audio. Tableta folosește sistemul de operare Android KitKat 4.3. În magazinul Google Play sunt disponibile mii de aplicații compatibile cu acest sistem, de la jocuri până la aplicații pentru desen grafic profesional sau lucrul cu diverse tipuri de documente.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • 3G,
  • pret mic,
  • subțire și portabil,
  • GPS,
  • bluetooth

Contra:

  • rezoluție destul de slabă

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanțe
Display

Samsung Galaxy Note P600 este o tabletă completă, ce aduce funcțiile la o calitate superioară, satisfăcând chiar şi utilizatorii pretenţioşi.

User Rating: 0.6 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.